bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Yorumladığımız Fotoğraflar

Kontrol Panelindeki Galeri Başlığının altına "Yorum Yazdığım Fotoğraflar" diye bir alt başlık açılsa ve tıklayınca şimdiye kadar yorum yazdığımız fotoğraflar gelse hoş olmaz mı?

Tarih: 25 Ekim 2005, 14:57 - İp: yok
pazarbey
pazarbey (Avukat)
Kütahya / Amatör

evit iyi olur.Ayrıca ben fotoğrafları eski sistemdeki gibi tek bir başlıktada görmek istiyorum.Hem aylrı hemde birlmikte olsun.

Tarih: 27 Ekim 2005, 20:55 - İp: yok
banvit82
banvit82 (üye)
Aydın / Amatör

Dagbulent ben senden önce düşünmüştüm. Sadece yazmayı unuttum

Tarih: 28 Ekim 2005, 01:07 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

bitpire cok iyi bir fikir gercekten de..

baba da duyduguna gore yakinda kavusmus olacagiz.. hatta yorum yazmak istedigim fotograflar diye de birsey olabilir.. mesela, bir mark falan koyma gibi fotograflarin altina.. daha sonradan, vakit bulundugunda o fotograflara yorum yazilir.. cunku ben bircok fotografa yorum yazmak istiyorum ama bazen dur sunu halledeyim derken o fotografi unutuveriyorum..
..
bir de fdiker, neden yorum yazdiktan sonra edit yapamiyoruz galeride?

Tarih: 28 Ekim 2005, 13:58 - İp: yok
levocan
levocan (üye)
Şanlıurfa / Amatör

Benzer bir önerim daha var ...
Yorum yazdığımız fotograflara tekrar yorum yazıldığında maille bize haber verilebilir mi ?
Belki bizim yorumumuza cevap yazılıyor ama haberimiz olmuyor...

Tarih: 31 Ekim 2005, 00:01 - İp: yok
ace
ace (üye)
Adıyaman / Amatör

ewet.. bu düşünceye sonuna kadar katılıyorum.. mükemmel bir fikir.. bize daha da yararlı olacaktır..

Tarih: 4 Kasım 2005, 17:17 - İp: yok
ayhanlider
ayhanlider (üye)
İstanbul / Amatör

Açılan konuya aynen katılıyorum. Açan arkadaşa teşekkür ediyorum.Saygılar...

Tarih: 5 Kasım 2005, 11:50 - İp: yok
gucsav
gucsav (üye)
Ankara / Profesyonel Fotoğrafçı

yorumlanan fotoğraflar artık görülüyor.

Tarih: 6 Kasım 2005, 18:41 - İp: yok
bitpire
bitpire (üye)
İstanbul / Amatör

Gucsav nerede görülüyor? Ben göremedim.

Tarih: 7 Kasım 2005, 16:10 - İp: yok
gucsav
gucsav (üye)

merhama bitpire forum kısmından galeri kısmına geçin sonra istediğiniz kişinin avatarının altında mektup zarfının yanında yeşil insan şeklinde zeminde i harfi olan sembole tıklayın web sitesi olanların web adresi bu iki sembolün ortasında yer alıyor dünya şeklinde. bu insan sembolüne tıklayınca o kişinin portfolyosu geliyor aynı sayfada koyu harflerle (profilin altında portfolyonun üstünde)yorumladığı fotoğraflar için tıklayın yazıyor oraya tıklayınca yorumlanan fotoğraflar sayfaya geliyor.sembollerin ismini bilmeyince böyle garip bir açıklama oldu.bu fikri söyleyen bitpireye ve fdikere teşekkürler.

Tarih: 7 Kasım 2005, 20:13 - İp: yok
gucsav
gucsav (üye)

aynı sembole forum kısmında tıklayınca açtığı konular cevapladığı konular ve kayıt tarihi vs gibi o kişiye ait bilgiler geliyor sn ceko nun açtığı en eskimiz kim kısmına kendi kayıt tarihini hatırlamayanlar buradan bakıp yazabilirler.

Tarih: 7 Kasım 2005, 20:20 - İp: yok