Fotoğrafçılık Forumları
Yorum Yapmak Yasakmı?
nden fotğraflara yorum yapılmyor beğenilmediğndenmi?yoksa gizlilikten sonra nf dostlarının bakış açısımı değişti.lütfen bilen varsa banada açıklasın.
Üzgünüm ama sanırım ben de pazar emmi gibi düşünüyorum..
Daha doğrusu tam olarak ne düşündüğümü bilmiyorum ama sisitemin çok ta iyi olmadığını düşünüyorum..
Bu bana yapılan yorumların bıçak gibi kesilmesindeen kaynaklanıyor olabilir
yanlış anladıysam herkezden özür dilerim.ama suç bende değil sadece neler olduda iş fotoğraftan ışıktan emekten çıkıp başka başka yerlere geldi.eğer böyle kişiler varsa onlar ayıklansın şu gizlilik illetide ortadan kalsın.
Fotoğraflar gizli mi...
Ben görüyorum galeride eklenen fotoğrafları..
Arif abi kimin gönderdiği gizli..
reis in suçu yoktur. Uygulama hiç ama hiç iyi olmadı. Kaldırılması sitenin gleceği açısından elzemdir.
Ben bugün çok uzun aradan sonra başka sitelere fotoğraf yükledim..Çok ta güzel yorumlar aldım..Bu sistemde bazı eksiklikler olduğunu düşünüyorum
Lazut hocam of of bir bilseniz yazılanları..
Sanki fotoğraflar gizliymiş gibi yorumlar yapılıyor fotoğraf açık seçik beğendiğini beğenirsin yazarsın biliyorsan eksikleride söylersin elinden geldiğince...
Ama bu gizlilik oldu olalı sanki fotoğraflar gizliymiş gibi algılanmaya başladı..
Gizlilikle ilgili açılan topiclerin çoğunda görmek mümkün bunu..
Benimde kafam karıştı acaba fotoğraflar gizlide bende mi açık diye...
Örneğin şöyle yorumlar okuyorum...
-fotoğraflarımız gizli olmasın gizlilik kalksın..
-fotoğraf ışıktır ama gizlilik var vs vs.
#arifuzumcu' tarafından 06.09.2008 00:56:54 tarihinde düzenlendi.
Antep'te ''yooorum'' diye seslenirler adama
Hatta bence eğlenceli bile oldu bu yorumlayanın ve yükleyenin belirli bir süre gizli kalması. İnsan merak ediyor yorum yazanı veya fotoğrafı yükleyeni .
yaz+ramazan.
kimse bana gecen sene yaz aylarında site cıvılcıvıldı demesin.bombostu forum bile.
ozaman bu saksakcı gruplları aktıf olmasına ragmen ses yoktu sitede.
gecen ramazanıda cok iyi biliyorum, yanda 20 kişi gorunce site kalabalık dıyorduk..
kaldıki, su yaz+ramazan bir gecsin,sistem otursun, gizlilikte kalkar belki neden olmasın.
gidenler uzun bir aradan sonra yenı fotograflarımla diye baslayan yazılarla sanki isyan bayragı acanlar kendileri degil gibi geri doner.
fotograf askıyla yanan tutusan insanlar aramızda olur yine nıye olmasın.
su uygulama kotu oldu diyen, otursun biraz dusunsun.
yada cumlesine bir tumleç bulsun,
bu uygulama zararlı oldu
"kime zararlı oldu,"???
"bana (yorum sayıma) zararlı oldu"
desin
galeri donmuyor derken,galeriye ben yorum yapıyorum surekli ama donmuyormu demek istiyoruz? yoksa galeri donmuyor bende yapmıyorummu?
-------------------------------------------
fotografı kimin cektginden bize ne???
dostoyevski romanına ahmet gumusbıcak diye kapak bassak,roman degerinimi yitirir????
ozamanda bu adam sıradan yazarmı dersiniz?
ortadaki malzemeye bakın, adamın sohretine gecmiş işlerine degil.
amacta bu,mantıkta bu.
İlgili olabilecek konular
-
-
Youtube [küfürlü] Yorumları Silme Engelleme
26 Tem. 2022, 11:30 prodersler
096926 Tem. 2022, 11:31
prodersler -
Lisedeyim Ve Fotoğrafçı Olmak İstiyorum.
07 Ağu. 2011, 15:48 teferrac
52157910 Nis. 2021, 17:26
clasic -
Youtube Videoda Yorumları Açma Kapatma Yorumları D
07 Şub. 2021, 21:52 prodersler
0133507 Şub. 2021, 21:52
prodersler -