myth
myth (üye)
Adana / Amatör

Yorum-eleştiri Rekortmenleri

Sitede EN ÇOK ELEŞTİRİ-YORUM EKLEYEN arkadaşları ve eleştiri trafiğini bir ele alsak diyorum.İlginç sonuçlar çıkacak gibi

Tarih: 27 Kasım 2006, 23:07 - İp: 81.***.**0.254
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

BENİM FİKRİMCE:

En çok eleştiri ekleyenlerden ziyade, en çok sulama, boyama yapanları incelemek lazım! Fotoğraflara eleştiri yapmak ta bir sanattır. Aslında çok eleştiri yapmalıyız, böylesi gerekir. Ama gerçekçi olmalıyız! Hataları DELİKANLİ GİBİ yazmalıyız. Yapıcı ve yol gösterici olmalıyız!

Bu durumda diyorum ki, en çok yıkama yağlama yapanları, hatalı fotoğraflara bile "mıııımhh çok güzel olmuş" diyenlerin incelemek lazım!

Bakın neler çıkacak o zaman!

Tarih: 2 Aralık 2006, 14:34 - İp: 88.***.**6.68
dilaver61
dilaver61 (üye)
İstanbul / Amatör

Acaba gruplansakmı?

Pohpohcular
Klasik cümleciler
İade-ı vefa borcu ödeyenler
Eğlenenler
Öğrenenler
Fotoğrafı yorum için çekmeyenler
Sadece yönlendirici eğitenler

Aklına gelen arakadaşlar devam edebilir
Teşekkür ederim

Tarih: 2 Aralık 2006, 16:46 - İp: 88.***.**3.140
merhaz
merhaz (üye)
Şırnak / Amatör

Harika bir tulumba tatlısı çekimi olmuş tebrikler hoş bir kare..Elinize sağlık tebrikler...

oda birşeymi?alın size yüzyılın yorumu...bir arkadaşımız tabağın içindeki tolumba tatlısını görüntülemiş ve tam 17 yorum almış.yorumlardan birisi yukarıda beğeninize sunulmuş.işin tuhah tarafı fotoğrafı yayınlayan arkadaşımızın oldukça hoş ve güzel bir bayan olması.bu arkadaşımızın bu ve benzeri yorumlar ile kendisini geliştirmesi mümkün mü?

Tarih: 2 Aralık 2006, 18:48 - İp: 85.***.**4.113
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

Arkadaşlar, bu topicle ilgisi yok ama ilginç bir haberim var size.. TANJUD'un açtığı "asiyah'ın çalıntı fotoğrafları" adlı topiği okumayı bıraktıysanız, Bir göz atın derim.
Dün o fotoğrafları çalan kişiyle konuştum ve çok şaşırtıcı şeyler söyledi! Ve bana, sözlerini aynen yazmamı söyledi. Bir okuyun, siz de şaşıracaksınız benim gibi..

Gelelim yıkama yağlamacılara.. Ben bu konuda Hayrettin Abi'ye katılıyorum. Üyelere grup yapılsın Aynen o şekilde!! En ilginç kategori de yıkamacılar olur bence

Tarih: 3 Aralık 2006, 00:27 - İp: 88.***.**6.68
hdm
hdm (üye)
Yozgat / Amatör

walla bu konuda söyleyebilicem çok fazla birşey yok ama benim fotoğrafçılık bilgim yönlendirme yapabilecek kadar olmadığı için ben genelde o an ki iç hissiyatımı yazıyorum...bazen bir şiir bazen peşi peşine gelen bir yazı...sizce buda mı yanlış yorumlarınızı almak istedim...yani yorum yapılırken sadece yönlendirme daha güzeline ulaştırma mı olmalı...

Tarih: 3 Aralık 2006, 05:57 - İp: 81.***.**4.199
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Senin durumun tamamem farkli "yakuprai"
Senin yorum almak için yorum yazmadığını biliyoruz burda önemli olan bazı kişilerin yorum almak için klişeleşmiş şeyleri hemen hemen her yeni eklenmiş fotoğraflara yazması bikaç arkadaşımız bunu çok iyi beceriyor.
Sen olayın dışındasın yani benim kanımca.

Tarih: 3 Aralık 2006, 12:47 - İp: 85.***.**3.174
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Sitenin çivisi çıktı biliyormusunuz arkadaşlar.
Şu son zamanlardaki dönen olaylara bi bakın
Kimi fotoğraf çalıp ekler
Orjinal olmayan fotoğrafa orjinal diye diretir saygısızlık yapar
Kimi fazla yorum alayım diye millete yalakalık yapar
Sitenin en çok yorum alan fotoğrafları 5 para etmez denilebileck fotoğraflar
Ayrıca kaliteli fotoğrafların hiç görünmemesi üyeler tarafından bakılmaması
Ne oluyor allah aşkına buraya artık eski NETFOTOĞRAF yok kalmadı.

Tarih: 3 Aralık 2006, 12:52 - İp: 85.***.**3.174
myth
myth (üye)
Adana / Amatör

sevgili arkadaşlar,
ben konu açarken arkadaşları rencide etmemek için LÜZUMSUZ VE PASLAŞMA şeklinde eleştiri ve özellikle de ÖVGÜ (kayıtsız şartsız övgü)yapanları ve bunu yaparken TAM BİR İLKESİZLİKLE yapılmasını kastetmiştim.Arkadaşlarımız genel olarak konuyu anladılar fakat nezaketlerinden açıkça topa girmediler.
Ama aşağıdaki fotolara bakın ve aldıkları 20 ve üzeri yorumları ne kadar hakettiklerini bir görün.Ben öteki arkadaşlardan da BU TÜR HİÇ BİR TUTAR YANI OLMAYAN cep telefonu ile bile daha iyisi çekilebilecek türden ama ÖVGÜ YAĞMURUNA TUTULMUŞ KARELERİ BURAYA TAŞIMALARINI İSTİYORUM.Bu DAVRANIŞ sitede kalitenin artmasına hizmet edecektir.Ben profil sayfamda açıkladığım üzere (çok iyi fotograflarım olmasa da) yukarıda belirttiğim karelerele yan yana bile koymayacağım nitelikteki karelerime SIFIR ELEŞTİRİ almaları yüzünden SİTEDEN KALDIRDIM.Şu anda 2 adet karem var,ikisi de BİR DELİ FOTOGRAFI.Bunları hem yorum yazma hakkım kalsın diye hem de sitedeki bu deliliğe bir TEPKİ olarak bıraktım.LÜTFEN ŞU KARELERİ BİR ZİYARET EDELİM VE SİZLERİN BU KANUDAKİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.
BENİM BURADA YAZDIKLARIM SİTE ADINA DAHA İYİSİ İÇİN.EĞER BUNUN MÜCADELESİ VERİLMEZSE BURASI BİR FOTOGRAF ÇÖPLÜĞÜNE DÖNECEK VE PEK ÇOK ÜYE KAÇACAKTIR.
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=96948
http://galeri.netfotograf.com/fotograf.asp?foto_id=95554

#myth' tarafından 03.12.2006 21:21:40 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 3 Aralık 2006, 16:35 - İp: 88.***.**0.160