Fotoğrafçılık Forumları
Yönetimin Dikkatine
Elde olmayan bir takım nedenlerden dolayı bir süre siteden uzak kaldım. Nihayet hasret bitti..!
Bitti bitti lakin sitede ne tür değişiklikler var diyerek bir gezinti yapayım dedim Ancak oldukça ağır işleyen sitede 20 saniyeyi bulan olan sayfalar arası geçiş bıkkınlık getirdi. Önce pc den kaynaklandığını düşünerek birkaç farklı adresi tıkladığımda sayfalar arası geçişin 5 saniyeyi geçmediğini gördüm. Bağlantı konusunda sorun yaşayan ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşların katılımını önemle rica ederim.
benzer sorunlar 1-2 ay önce vardı.ben de sizin gibi biraz ara vermek durumunda kaldım.3-4 gündür sitedeyim.eskisi gibi her hangi bir yavaşlıkla karşılaşmadım.
site problemlerin yaşanmadığı zamanlardaki hızında.
ben gayet memmunum.
bende de jet gibi mechul..
sende bir sorun olmalı..
mozilla firofox'u kullanırsanız forum sitelerinde yavaşlama sorunu ile karşılaşmazsınız explorerde forumlarda yavaşlama sorunu olabiliyor
Ben explorer kullanıyorum sadece netfotografta kağnı gibi farklı adresleri tıkladığımda F1 halt etmiş buna anlam veremedim.
Neyse Mozilla Firefoxu indirip kurdum sorun giderildi. Teşekkürler arkadaşlar
sorununun çözülmesine sevindim
Teşekkürler dostum
başın sıkışırsa hiç çekinme
Orijinal windows'unuzu da güncelleştirmeyi unutmayın..Yoksa,zamanla yapar elbette.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
-
Canon 5d Mark2 Kullananların Dikkatine !
28 Mar. 2012, 23:16 alper07
4258429 Mar. 2012, 21:55
senolyilmaz -
-
-
-
Digital Minilab Alacakların Dikkatine! !
03 Eyl. 2009, 14:56 sozbek2000
8505005 Eyl. 2009, 18:29
oytun86 -
S1000fd Sahibi Olanların Dikkatine!
12 Mar. 2009, 11:56 emreve
3212325 Mar. 2009, 17:11
harunozbey -
-