Fotoğrafçılık Forumları
Yonetime Acık Mektup...
siyaset yapılmasına cok akrsı degilim,her topictede neredeyse cevabım var..kendi dogrusundan baska dogru,kendi dusundugunden baska dusunce olamayacagını savunanlara alıstık,
ancak, amacı sıyaset tartısmanın otesinde,baslıgı ve içerigiyle insanları rencide etmek, hesap sormak, yaftalamak olan konuların hepsinin kilitlenmesini istiyorum.
lazhope ne zaman nerelrdeydin sen? Yoksa benibul sen misin?
sorma hocam ya dünyalık derdine düştük senin filmleri tamamlamakla meşguldüm bitti çok şükür şimdi dvd kopyalama faslına geçiyorum kargonu bugün yarın atarım inşallah
hocam benibul sen misin derken ne demek istediğini anlayamamıştım taa ki forumları dolanırken bu arkadaşı görene kadar maalesef hocam tutturamadın şansına küs uzaktan yakından hiçbir şekilde benzerliğimiz, kan bağımız, ççooohhh çooohhh uzaktan akrabalığımız dahi yohtur. biraz dinlenmeye çekildim hepsi bu, fırtına öncesi sessizlik olarak algılanmasın
Sevgili gaijin "Yönetime Açık Mektup" yazmış,
ilahi Çağdaş bey, yönetim nerede ?
Ben bulamıyorum da...
Durun gerçek benibul benim
Medeni tartışmayı bilmiyenler ve ahlak sınırlarını aşanları,sırf polemik olsun diye konu açanları tespit etmek zor olmasa gerek.
Bu kişiler uyarılabilir.Eğer uyarılara uymazlarsa da siteden uzaklaştırırsınız olur biter.
Ahlak kuralları ve yasalar dahilinde isteyen istediğini söylesin,istediği fikri savunsun.Buna da karışılmamalı.
senin sahten yok benibul beni seninle karıştırmışlar
ulan sizi gidi benibullar sizi
ya hocam aşkolsun valla bişey demiyorum ben
kim bu benibul neyin nesi nerden çıktı
biraz kafamı dinledim geldim paktom abiye kazar beye sor inanmazsan
Benibul kimdir
adı faruk özdemir
istanbul maltepe fotoğraf çekiyorum para kazanmaya çalışıyorum ve ben cidden last hope falan değilim inanmayan varsa gürhana sorsun dahada olmazsa adoprofa sorsun oda olmazsa Bm ye başvursun
İlgili olabilecek konular
-
Makro Bitki Ve Damlacık Çekimi
18 Eki. 2016, 15:38 efendy05
1291401 Kas. 2016, 21:30
djzphotography -
Metal Zemine Su Damlacıkları Textureleri
28 Oca. 2016, 00:47 prodersler
0155828 Oca. 2016, 00:48
zbkdygn -
Su Damlacıkları Jpg Arkaplan Resimleri
28 Tem. 2015, 02:11 prodersler