Fotoğrafçılık Forumları
Üye Girişi İle İlgili
arkadaşlar siteye üye girişinden giriyorum ama sayfalarda dolaştıkça tekrar üye girişi yapmam isteniyor bu yaklaşık 3 aydır devam eden sorun sitedenmi kaynaklaniyor bendenmi?
ikimizde ayni dertten muzdaripiz. Varsa bi bilen yardim etsin. Valla sinir bozucu
anasayfa forum ve galeride ayrı giriş yapmanız gerekiyor,beni hatırla secenegini tıklarsanız sorun kalmaz sanırım..
genel kullanıma acık bır bılgısayar kullanıyorsanız cıkıs yapmayı unutmayın
abi bu sorunun aynısını ben yaşıyorum ve sinir bozucu değil bence DELİRTİCİ :D ama admin anlamıyor o ayrı bir konu :D
#foto_ibo' tarafından 02.10.2007 19:00:13 tarihinde düzenlendi.
Durum o günden buyana değişmemiş anlaşılan. Önce bana da garip geldi, eh vardır bir bildikleri dedim...
Benim sorunum ise, kendi yazdığım yorumları izleyememek. Bir konuda soru sormuşsam, yüzlerce konu-yanıt arasında kendi yazdığımı bulamamak, yanıtları görememek. Eminim bunun bir yolu var ama kontrol panelinden değil. Peki ya nerden olabilir?
Şimdi bu bölümü bir yere not edeceğim ki, gelen yanıt olursa okuyabileyim. Yoksa işin içinden çıkamayacağım.
bende böyle bir sorun yok nedense
aynı sorunu bende yaşıyorum
Arkadaşlar bu bir sorun değildir,bir özelliktir.
Zaten internet sağlayıcınız geçmişi ve parolaları kaydediyorsa bir kere girş yaparsınız foruma,galeriye,ana sayfaya sonra bir daha sorun yaşamazsınız.Ben günde 3 kere üye girişi yapıyorum farklı makinalarda da siz kendi bilgisayarınızdan olan girişe mi üşeniyorsunuz.
Dediğim gibi parolanın kaydedilmesini sağlayın sonra girin.Tabi bunu eğer bilgisayarı kullanan birden çok kişi varsa yapmayın
sanırım cookie leri silme secenegi aktıf bilgisayarlarda.
bunu duzeltin..
çok gıcık bir durum hala devam ediyor bu sorun.Sanırım forum tabanı arızalı yada hatalı yazılmış
Bilg da geçmişte gezindiğiniz exp'dan geçmişi ve vs şeyleri silin ,kekler çerezler kalmasın,prefect dosy içini boşaltın bir hele..Varda var daha yapılacak şeyler..Neyse deneyin.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
142118 Eki. 2024, 22:57
mete007 -
Mhrs İle Randevu Nasıl Onaylanır
08 Eyl. 2024, 15:45 prodersler
022408 Eyl. 2024, 15:45
prodersler -
Samsung Dijital Fotoğraf Makinesinde Yatay Çizgiler Problemi
28 Haz. 2024, 12:45 alisamilx
2101028 Haz. 2024, 16:26
alisamilx -
-