Fotoğrafçılık Forumları
Üstbant Seçim Komisyonu (üseko)
İki gün ara ile seçilen bir arkadaşça belirlenen bir üst bantımız vardı.Bu sistem güzeldi.Evet güzeldi ama artık çirkinleştiğini düşünüyorum çünkü aksayınca bi anlamı kalmıyor..Oun için ilk günlerde bu düzgün yürüdüğü için güzel oluyordu.Ama son günlerde editör olarak seöilen arkadaşlar ya habrleri olmadığı için ya işlerini,n yoğunluğundan falan herneyse seçimlerini zamanında yapamıyorlar..Bu da bu sistemin yürümediğini yürümeyeceğini gösteriyor..
Ben yeni bir öneride bulunmak istiyorum..Üstbant Seçim Komisyonu kurulsun..Üst bantı bu komisyon belirlesin..Peki bu komisyon nasıl seçilecek? En uygunu nedir tam olarak bilmiyorum ama bence sitemizde gerek forumlarda gerek fotoğraf alanında ön plana çıkmış arkadaşlardan mesela 9 kişi -çünkü kendi aralarındaki oylama ile 4-5 üstünlüğü sağlanır- seçilebilir.Ve bu komisyaona belli kritierleri taşıyanlar boşalması halinde girebilirler..Belki uzun iş ama böyle bir komisyonca seçilen üst bandın daha kalşiteli ve daha düzgün olacağını düşünüyorum..Eğer Fikret bey caiz görürse teknik ayrıntılar konusunda yardımcı olabilirim..
Sevgili serrex ve tembelkus görüş ve önerileriniz için teşekkür etmek isterim..Ben iyi olacağını düşünüyorum.Ama öte yandan şu andaki sistem de iyi devam ediyor sayılır..
nasılsın hocam laflayamıyoruz epeydir
Ya sorma gaijin 146 ile bağlanırsan böyle oluyor.Doğru dürüst ortaya attığımız fikrimizi ve önerimizi bile savunamıyorum
bosver muhalefet yapcak tek adamda internete anca gunde yarım saat giriyor..trabzondayımda..
hatta azonce uzungolden geldim:D
ben sitede dijitürk istiyorum.. neyse eğer kadroda yoksam oynamıyorum .. güzel iyi bir fikir de.. yöneticiyi yönetilen seçmeli.. yani gerçek demokraside olduğu gibi.. ben akıllıyım yönetirim mantığı, onlar aptal yönetemez mantığını doğurur.. benim fikrim bu.. lazut hocama destek veriyorum.. tüm iş bir kaç kişiye yüklenmiş bence seçim yapılsın.. basit bir anket yapılır..
NOT: isimleri öylesine yazdım ama yine diğer azalardan özür dilerim
ben bir bayan arkadasa oy veriyorum birde seyyah 1982ye
buyuk alalım seneyede editorluk yaar
Biri Fikret beyle irtibata geçsin.Ben ona sesimi duyuramıyorum.Avazım çıktığı kadar bağırıyoum ama ancak 1982ler, Ganjlar falan duyuyor..
bende bir kurul kurulsun diye düşünenlerdendim ama bu topicten sonra birden fikrim değişti
bu internet demokrasiyi kaldırmaz. biri çıkıp üst bandı seçmeli bu kişinin ismi bilnmesede olur sadece bir "üstad" olduğunu bilmek yeter bana onun olmadığı zamanlardada fikret bey pekala seçebilir
sonuç olarak en eski sistem en iyi işleyen sistemdi diyebilirim
Ne diyeyim helfire sen de haklısın
bende katılıyorum sn.helfire fikrine
selamlar
İlgili olabilecek konular
-
-
Yeni Kamera Seçim Hk. Tavsiyeniz...
07 Eki. 2016, 21:23 manguser
2252411 May. 2017, 22:23
keysmart26 -
Photoshop Araç Çubuğu Seçim Araçları