Fotoğrafçılık Forumları
Üst Bantı Parsellemek ( İflas )
evet üst bant iflas etmiştir parsellenmiştir
küçük bir istatislik
ortalam siteye günlük 200 - 220 aarsında eser yükleniyor ve üst banta çıkan eserler ( çogu fotograf temelerine sahip degil öğretici degil) nisan ayı ortalamasına göre
1 nisan 5 eser
2 '' 5
3 ,, 8
4 ,, 4
5 ,, 6
6 ,, 11
7 ,, 5
8 ,, 10
9 ,, 7
10 ,,, 7
11 ,, 6
12 ,, 1
13 ,, 3
14 ,, 7
15 ,, 10
16 ,, 3
17 ,, 6
18 ,, 5
19 ,, 5
20 ,, 9
21 ,, 6
22 ,, 10
23 ,, 8
24 ,, 9
25,, 6
26 ,, 2
27 ,, 9
ve bu ay üst banta çıkan fotografçı sayısı 120 çıkan eser sayısı 179
bazı üyeler birazcık parselemiş gibi üst bantı işte örnek
gencmenn 3 eser
hayalsultan 2 ,,
the-wall 7 ,,
muay 3 ,,
eylül32 4 ,,
oipudus 2
ercan c 2
ricoz 2
hamit 54 2
sansabosa 2
triggers 2
bila 2
logy 2
ismailer 2
boracınar 2
f301nikon 2
kenant 4
bandırmalı 2
lazut 2
fatmacink 2
tarzanman 2
darken energy 2
ruzum 3
nafısen 4
adıgec 2
ferudun aslan 2
forlove 3
tilki 2
kulakcı 2
serdaz3 2
ahmet1 2
pancoon 2
bu ya sadece 27 günde 5800 eser arasından
Atcek pazaremmi atcek..
Kİmi.
You have..
Bak sern kardesım fazla fotografın yok 9 tane hepsı,
Bana sorarsan bunların ıcınde ust bandlık'da yok, Benım gorusum,
Tabıkı secılen fotografların hepsı layıkmı ust banda deyıl nasıl cıkıyor bende anlamadım, Hic yorum yazılmamıs fotograflar bıle ust bant oluyor, Bır zamanlar ust bant ıcın bas kaldıranlar bugun semeresını goruyorlar asagı ınmemek sartıylan, Secıcı abıler var bunlar tıklıyorlar ust bant secılıyor,
pekala sizler memnunmusunuz hep aynı kişilerin üst banta yer almasından
üst bantın mantiletisi nedir sizce
üyelere yol göstermek degimidir kendini geliştirmek isteyenlere
bir fotograf ta önemli unsurlar olan ışık -kompozisyon-çekim açısı-kadraj-diyafram,enstantane uymu-teknik ...... varmı son günlerdeki çıkan eserlerde
tamam hepiniz haklısınızda hangi gerçek acemi meraklı üye bu en büyük fotograf sitesinde kendini geliştiriyo...
benim fotograflarımı kaale almayın ve yüzüme çarpmayın bende biliyorum onların nasıl fotograf oldugunu ve o eserlerin çogu bir tez çalışmam için eklendi gerçek çalışmalarım degil
neyse gene diyorum 156587 üyeli en büyük fotograf sitesinde hep aynı kişilerin üst banta çıkması aynı tarz çalışmarın çıkması
hepinize saygılar çogunuz benden büyüksünüz
her sitede belli gruplar var ve herkes kendine yorum yapana yorum yapıyor. İllaki bu adamların fotoları daha bi ilgili görüyor. Ancak çok iyi foto olursa ister istemez yorum gelyor.
“pekala sizler memnunmusunuz hep aynı kişilerin üst banta yer almasından…”
neden bu kadar üst banda takılası bir hal var ki çoğu fotodaş da anlamadım gitti…
“üst bantın mantiletisi nedir sizce ?…”
bence ; %50’si fotoğafcıyı biraz olsun daha iyiye fişeklemek ve %50’si ise fotografca KUSURSUZA YAKINI diğer fotografcılara sergileyip öğretmek….
“bir fotograf ta önemli unsurlar olan ışık -kompozisyon-çekim açısı-kadraj-diyafram,enstantane uymu-teknik ...... varmı son günlerdeki çıkan eserlerde…”
Herkesin bilgisine ve kusur görme gözüne göre kişiden kişiye değişen bir kavramdır bu beğeni bence….
“tamam hepiniz haklısınızda hangi gerçek acemi meraklı üye bu en büyük fotograf sitesinde kendini geliştiriyo.....”
Neden geliştirmesin ki; beğendiğin yada kusurlu fotografların yorumlarını oku,fotografı büyük ekranda bir süre detaylı incele gör oradaki tekniği ve kusuru yorumla sor,oku sitedeki teknik bilgileri sonra çık dışarı deneme çekimleri yap bir sürü ve yavaş yavaş sabırla öğren...bu gelişme işi bence sizin elinizde sitenin değil…
“neyse gene diyorum 156587 üyeli en büyük fotograf sitesinde hep aynı kişilerin üst banta çıkması aynı tarz çalışmarın çıkması…”
O hep aynı diye zikrettiğiniz üyelerin ilk üyeliklerindeki çalışmaları bir inceleyin lütfen acaba nasılmış nasıl kendini geliştirmişler…bu fotograf sabır ve emek işi yavaş yavaş….
156587 adet üyelerin içinde kusurlu çalışmalardan kusursuza yaklaşmak için bayağı gelişen bir sürü üye vardır ve üst bantta da yer almıştır ve gruplaşma olduğuna inanmıyorum ben…
Aynı tarz mı siz sanırım bu sitede fazla gözlem yapmıyorsunuz buna da katılasım gelmedi…
Bu araştırma için yazık bu kadar zaman,emek ve göz nuru dökmüşsünüz teşekkürler yinede…boş verin üst bandı bu kadar tepki gösterecek bence bir durum yok…fotoğraf çekelim ve paylaşalım sadece değerli fotodaşım…
Saygılar ve eyvallah….
Bak pazarbey benden daha kıdemlı her sıtede belı guruplaşmalar var dıyor,
Dogruda dıyor bu heryerde var, Bır zamanlar al gulum ver gulkum dıyenler avazı cıkdıgı kadar bagıranlar buyuk bır zaıtla emellerıne ulasmıslardır, Kotuler gıttı bız ıyıler kaldık yorumda al gulum ver gulum bıttı,
Ust banda basladı, Bendekı ust bant butonunu bu zamana kadar 2 sefer kullanmısımdır deneme mahıyetınde , Buton onlarda yapacagın bırsey yok arkadasım, Bu konu cok tartısıldı cok kısıler ısyan ettı lıstelerde ısımler uzayıp gıtmısdı, Bıraz karıstırırsan bulursun, Sana bır abı nasıhatı olarak konuyu fazla uzatma derım, Sen daha yenısın Harcın bıle donmamıs, Onlar beton gıbı...
laf sokma ugrasınıda anlamıyorum ya neyse..
-----------------------------------------------------------------
sern:
tamam hepiniz haklısınızda hangi gerçek acemi meraklı üye bu en büyük fotograf sitesinde kendini geliştiriyo...
okadar cokki bu sitede kendini geliştiren, ve bunu ifade eden..
tabiki anlamak isteyene bakana gorene, insanların ilk fotograflarıyla son fotograflarına bakarsanız gorursunuz o gelişmeleri..
-------
ust banta cıkan fotografları begenmiyorsanız dıyorum işte, su su kare fotografık acıdan kusursuzdur ust bantta gormek istiyorum diye belirtin yine bu baslık altında, o karelerle ust banttakiler arasındaki farkları irdeleyelim..hem sizin fotografa bakısınızda gelişmiş olur boylece..
gercek calısmalarınızıda gormek dilegiyle...
illaki bayar illaki.
bu arada üst banta bi fotom daha konmuş.
İlgili olabilecek konular
-
Bilgisayar Ekranı Yan Döndü [masaüstü Ekran Dönmesi] Çözümü
16 Eki. 2021, 18:55 prodersler
0110016 Eki. 2021, 18:55
prodersler -
Üst Bar Gözükmüyor Ama Fare İle Üstüne Geldiğimde Gözüküyor.
14 Haz. 2021, 23:33 samcu
0132314 Haz. 2021, 23:34
samcu -
Mobil Word Belgeye Resim Ekleme Resim Üstüne Yazı
16 Ara. 2020, 21:06 prodersler
0168116 Ara. 2020, 21:06
prodersler -
-
Bilgisayar Masaüstü Arka Plan (duvar Kağıdı) Resmi
03 Ara. 2020, 15:25 prodersler
0145303 Ara. 2020, 15:25
prodersler -