Fotoğrafçılık Forumları
Üst Bant Ta Ne Den Dikey Fotoğraf Yok
bu siteye yaklaşık 2 yıldır üyeyim ve 2 yıldır fotoğraf paylaşır eleştiri yaparım...
her sitede olann anasayfa fotoğrafları veya günün fotoğrafları yerine üst band fotoğrafları var bu sitede...benim anlayamadığım neden dikey fotoğraflar üst banda taşınmıyorr...
pek çok güzel ve üst banda çıkmaya değer bunu hak eden pek çok kare heba olup duruyor...
üst bandın yapısı gereği yatay kareler ,üst bantta daha iyi duruyor cevabı kolaya kaçmak olur...
bu bandı geliştirilemeyecek boyuttaysa bari yan bant yaparak bi çözüm bulunsun...
pek çok kez bu konu forumlarda dile getirilmesine rağmen bi çözüm bulunmadı...
bir çözüm bulundana benim mi haberim yok
#agro' tarafından 18.08.2009 22:17:56 tarihinde düzenlendi.
ÜST BANT EFSANE OLDU tartısılmayan hiç bi köşesi kalmadı hatta cift dikis bile atıldı aynı konularda
Üstbantta dik kadrajlarda olmalı artık,eskidost..Evet.
dogrudur ...
bu kadar tartışılmış ve şikayet edilmiş bi durumla ilgili neden birşey yapılmadı onu anlamak zor
sonuçta istenen çok zor birşey değil
sitenin oturmus bi kalıbı var aslında bizim gayet basit dedigimiz bilmedigimiz icin basit gelebiliyor bence bardagı dolu tarafından görüp olumlu olun problem yapılacak bişi degil
Şu an üst bantta bi tane görüyorum...
dikey kadrajlı fotoğraflar, aynen şu an üst bantta olduğu gibi yanına çerçeve eklerenerek pek ala çıkabilir gibi üst banda. yönetim tarafından nasıl eklenidr nasıl olur o konuda bilgim yok açıkcası
Bu durum icin gorusumu daha once de bir kac fotografin altinda belirtmistim agro'ya katiliyorum... Bence dik kadraj fotograflar icin eger uygun ise foruma bir yan bant eklenebilir ...
üst banta giremeyenler yanbantı zorlar artık ben de hep üstbantın siyah beyaz olmasından şikayetçiyim...
Yatay fotografımız cıkdı'da, Dıkey fotografımız kaldı,
Anlayacagınız benım ıcın fark etmez
Kahvehanekerdekı ınsan karelerı ıcımızı karartdı bırde s-b olusu sorma gıtsın,
Ust bant gelınce gordugum en, neyse..........
tek bişi dicem bu konuda...
Millet arkadaşlarının yada tanıdıgı dostlarının fotosundan başkasını görmüyo. istersen ağzıyla kuş tutan insan resmide olsa yok sen arkalarda kalırsın..
her sitenin işleyiş tarzı böyledir zaten...
İlgili olabilecek konular
-
Universal Şarj Aletleri İle Bataryalar Şarj Edilebilir Mi?
17 Eki. 2024, 23:54 bilgeakcay
256110 Ara. 2024, 18:56
bilgeakcay -
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
135510 Ara. 2024, 15:18
miratcenk -
Hüseyin Ceyhan Kemancı Erol Çöke Sultan'ım
04 Ara. 2024, 19:39 prodersler
06204 Ara. 2024, 19:39
prodersler -
-