Fotoğrafçılık Forumları
Teşekkür Mesajı
Fotoğraflarıma yorum yazan arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum ancak, kendilerine gönderdiğim mesajlar gönderilmiş klasöründe kalmıyor, çünkü onlar açınca bendeki gönderilmişlerden siliniyor. Benim gibi çok fazla vakti olmayan arkadaşlar için sorun oluşturabilir bu şöyleki
kime teşekkür mesajı yazdığınızı unutuyorsunuz aynı kişiye bir kez daha teşekkür ediyorsunuz yada sizin galerinizi ziyaret adan kişiye bir teşekkür dahi etmeden geçiyorsunuz. Belki bu mesajların sürekli saklanması sisteme yük getiriyor olabilir ama en azından yorumun altında bir checkbox gibi bişey olsa oradan tıklayıp teşekkür mesajı attığımız zaman o renk değiştirsin yada bir flag gibi bişey çıksın. Bu konudan rahatsızım ne yapılabilir bilmiyorum ama yapılırsa tam süper olur bence
fikret beyden rica etmiştik yapılabilir mi diye ama henüz cevap gelmedi!
yorumun altına cevap yazılması ve orada kalıcı olması en güzeli..
ayrıca mesaj geldiğinde kontrol paneli yazan yerde bir zarf gibi bir şey olsa ne güzel olurdu..
sürekli mesaj kutusu kontrol etmek zor oluyor..
sevgili fdiker, gecenlerde yazmıştı forum bölümünde..
artık fotoğrafın altından cevap vereceğiz gelen yorumlara
bunun için çalışmalar yapılıyor yani
böylesi en güzeli olacak
ohh yaa vallahi süper
topic kirliliği yaptığım için özür dilerim
dört gözle bekliyorum
Şu an mesaj bölümünde giderilemeyen teknik sorunlar var sanıyorum...Daha önce okunmamış mesajımız olduğunu ana sayfa veya galerideyken bile açılıp kapanan zarf ikonundan anlayabiliyorduk...Şimdilerde o olanağımız yok...Bu epeyden beri böyle...Son zamanlarda da giden mesajlarımız klasörü o günkü son üç mesaj hariç görüntüleyemiyor...Fotoğraf altından cevap yazmak güzel ama ben yine de mesajlarımın eski özelliklerini geri istiyorum...
Fotoğrafların altına cevap vermek için bölüm ekledim, dün sistemi biraz zorluyordu şu anda sorun yok gibi, görsel olarak düzenleme gerekebilir. Ayrıca yorumuna cevap gelen kişinin cevabı takip etmesi için mail gönderimi haricinde bir düzenlemede gerekiyor.
çooook teşekkürler Fikret Bey
Sitede son günlerdeki gelişmeler mükemmel
Emeğinize sağlık.
Olmadı warrior_tr, ilgili sayfayı servera atınca site kasılıyor. 2 gündür hatayıda bulamadım. Şu anda başka bi yöntem üzerinde çalışıyorum.
hocam biliyorum ki büyükşehir çalışıyor
bunu bilmek yeter.
şşşşşş kimse çaktırmasın sistem çalışıyor... 2 gündür beynim sulandı . Daha yoğun bir saattede sorun olmazsa ufak tefek değişiklikler yapabilirim.
#fdiker' tarafından 23.05.2008 16:43:40 tarihinde düzenlendi.
tarafımdan da test edilmiştir.
işlem tamamdır.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Lisede Devamsızlıktan Kalma, Takdir Teşekkür Belge
25 May. 2019, 15:31 prodersler
0171825 May. 2019, 15:32
prodersler -
-
Gönülden Teşekkürler Netfotoğraf Ailesi