omerbey
omerbey (üye)
İstanbul / Profesyonel Fotoğrafçı

Site İçin Öneri

Merhaba.
Mesaj attığım, takip ettiğim, ve halihazırda aktif olan konuları görebileceğimiz bir link olsa bir yerlerde, sanırım kullanışlı olur.

Tarih: 13 Nisan 2006, 01:47 - İp: yok
ruhiodev
ruhiodev (üye)
İzmir / Amatör

Sevgili emrahçınar ,
Ben bir amatör olarak fotoğrafçılık konusunda bu site üyelerinden çok şey öğrendim. Bilgi paylaşımı öyle güzel ki, anlatamam. Çocuklarımdan küçük gençlerden bile birşeyler öğrendiğim oldu. Kavga,tarzım olmamakla beraber yukarıdaki yazı beni üzdü.Onun için yazdım. Yalnız olmadığını bilmek , yanlışa karşı destek olan kimselerin olması da beni sevindirdi.Size teşekkür ederim.

Sevgili fikret ,
İyi günler, bol kazançlar dilerim. Bir foto safaride daha beraber olmak ümidiyle........ Sevgiyle kal.........

Tarih: 20 Nisan 2006, 12:26 - İp: 81.***.**5.254
muratanil
muratanil (üye)
Osmaniye / Özel Gün Fotoğrafçısı

dozy
"eet ii oluyorda nedense bu sitedeki fotolar bana pek ii
gelmio sanki cok sahte hiç ii diiller"

Ne dediğinin farkında mısın?
bakıp beğenmediğin site, sahte gibi dediğin fotograflar,
senin gibi kişiler tarafından eleştirilemez.
Eleştiri yapabilmen için emek harcayıp, saygıyı kazanman
gerek.yol katedip onları eleştricek dereceye gelmen gerek.

Tarih: 20 Nisan 2006, 15:14 - İp: 81.***.**8.99
muratanil
muratanil (üye)

onlar diyorum
çünkü bu sitede birçok fotograf ustası ve fotograf konusunda çok iyi amatör arkadaşlar var.

37300 kayıtlı üyesi ve binlerce fotograf olan bu siteye de söz söylerken biraz düşün.
beğenmiyorsan burda işin yok....

Tarih: 20 Nisan 2006, 15:21 - İp: 81.***.**8.99
ruhiodev
ruhiodev (üye)
İzmir / Amatör

Sevgili muratanil,
Galiba biraz abartıyoruz. Belki bir daha siteye bile girmedi , kızdığımız kişi.Eleştirmeye değil, yapılan hakarete karşıyım ben. Yoksa güzel, pek de iyi görünmüyor , bence güzel değil gibi eleştiride herkes bulunabilir. Her fotoğrafı eleştirmek için ille de , çeken kadar iyi sanatçı olmak gerekmez. Yoksa bir picasso resmine hiçbirimizin , seviyemiz müsait değil diye bakmamamız gerekir.......
Sevgiler........

Tarih: 20 Nisan 2006, 17:36 - İp: 81.***.**5.254
muratanil
muratanil (üye)

Sevgili ruhi abi
kızdığım nokta hakaret, sizinde dediğiniz gibi.
eleştrideki kastım bu idi.

yazık abi ya.
ordan biri geliyor.
onca emeğe saygısızlık edip tüm sitedeki fotografları beğenmiyor.
hadi arada kötü görünen foto olabilir.hepsi mi aynı?hepsi mi kötü?kötü fotograf da eleştirilmez demiyorum.tabiki olumlu yada olumsuz eleştiri bir sonraki çekim için yapıcıdır.

Eleştri elbet olacak.olumlu yada olumsuz.saygı duyulur.ama bir foto, üç foto, beş fotoya eleştiri olur.
genel olarak "bu sitedeki fotolar pek iyi değil" diyemez.
demeye de hakkı yok diye düşünüyorum.

Saygılarımla....

Murat ANIL

Tarih: 20 Nisan 2006, 20:13 - İp: 81.***.**5.174
emrahçınar
emrahçınar (üye)
Denizli / Amatör

Sevgili Eruhi ben de sizin cevabınızı çok beğendiğim için alkışladım.Dozy arkadaş biraz seviyesiz cümleler kurmuş,burası herhangi birinin galerisi değil.burası 38000 üyesi olan,galerisinde onbinlerce fotoğrafı olan,forumlarında tonlarca bilgi paylaşılan fotoğrafla ilgili ne var ne yoksa bulunan bir paylaşım ve arkadaşlık sitesidir...tamron,pazarbey,ömerbey,juggler ve ismi aklıma gelmeyen(özür diliyorum) birçok ustanın yanısıra benim gibi ultra-amatörlerin birşeyler paylaştıkları bir site burası.

emrahçınarın fotoğrafları sahte gibi,bişey ifade itmiyo,ii deiller gibi bir eleştiri haklı olabilir ama arkadaşın söylediği gibi de olmaz,buna tepki göstermek gerekir...

kendinize iyi bakın...

Tarih: 25 Nisan 2006, 19:34 - İp: 85.***.**3.103