Fotoğrafçılık Forumları
Sahtekarlık
Arkadaşlar sürekli galeriyi geziyorum ama hep çalıntı fotoğraflarla karşılaşıyorum. Lütfen bu fotoğraflara yorum bile yazmayalım. Bizim gerçekten fotoğrafçılara ihtiyacımız var. Saygılar.
sayın serkan bey
Çalıntı fotoğraf kullanan kendisini kandırır.?
Unutulmamalıdırki kul hakkı var.?
Hesap günü Allah cc. ye hesap vermek var.?
Yalancının kandırıkçının mumu yatsıya kadar bile yanmaz.Doğruluk en degerli hazinedir:
Saygılarımla.
Bilgi paylaşıldıkça güzel ve özeldir.
#myc' tarafyndan 18.11.2005 10:40:38 tarihinde düzenlendi.
Arkadaş Benzer durumları, Sayfanın sağ üst köşesindeki iletişim butonuna tıklayarak, göreceğin adresler yardımıyla site sahibine hemen bildir.....
böyel bir fotoğrafala karşılaştım ve ısrarlarım sonucu fotoğrafı buradan silmek zorunda kaldı.
arkadaslar bu fotograflarin sahiplerinin kimler olduklarini soyleyin, herkes bilsin.. bir daha sahtekarlik yapacak yuzu bulamazlar en azindan..
Bahsettiğin fotoğrafların gerçekten bu kişilere ait olmadığına inanıyorsanız bu fotoğrafları ve ekleyen kişiyi açıklayın.bu tür davranışlara müsamaha gösterilmemesi gerektiğine inanaıyorum.Bu kişiler kendilerine saygılı davranılma haklarını çoktan kaybetmiş insanlardır.bu yapılanlar artık tamamaen terbiyesizliktir.başkalarının emeğine saygı duymayan insana hoşgörü ile yaklaşılamaz.açıklayınki herkes bunların kim olduğunu bilsin.
sevgili serkan sahte fotoğraf konusunda çok hasas olduğumuzu belirtmek istiyorum
eğere belli başlı başkasına aitolduğunu ispat edebilecin fotoğraflar varsa inklerini gönder bizde gereğini yaparız.
Ama sahtekarların aciz insanlar olduğunu unutmmak gerekiyor.
selam ve saygılarımla
sevgili serkan...çalıntı olduğuna inandığın fotografları lütfen çekinmeden belirt.. sn.fdiker'e yaz.. forum aç oraya yaz... ama lütfen yaz... tşk.ler......
engin
SAOLUN ARKADAŞLAR. İLK EMİN OLDUĞUMDA HEMEN YAZICAM.
- 1