Fotoğrafçılık Forumları
Resimlerim Neden Onaylanmıyor?
Gönderdiğim resimler neden yayınlanmıyor, ilk resmim haricinde gönderdiğim hiçbir resim onaylanmıyor, nedenini sordum herhangi bir cevap yazma tenezzülündede bulunulmadı? Bir bilgisi olan arkadaş varsa beni de aydınlatabilir mi acaba?
kurallardan birine yada birkacına uymuyordur buyuk ıhtımalle, fotografı gormeden nerden bilebilirizki?
Biri bir tavus kuşu resmi idi, diğeri de doğa fotoğrafı, keşke buraya koyasabilsem. Daha çok yöneticilerden belki biri görür de bi açıklama yapar diye açtım konuyu.
merhaba hoşgeldiniz
şunları belirtmek isterim fotoğrafların üzerinde tarih olması ve netlik sorunu gibi nedenlerden kabul edilmeyebilir. Eğer örnek bir fotoğrafı buraya yükleyebilirseniz bu konuda uzman arkadaşlar size yardımcı olabilir.
http://forum.netfotograf.com/fotografcilik.asp?msg_id=39501
Sitemizde fotoğraf onaylama ve silme işlemini birden fazla arkadaş yapabiliyor. Dolayısıyla çok net bir cevap vermek mümkün değil.
Fotoğrafınızın adından yola çıkarak; son dönemde özellikle mevsiminde bahar olması münasebetiyle bolca çiçek fotoğrafı ekleniyor. Kolay çekildiğini düşündüğümüz bazı fotoğraflarda (çiçek, çocuk, evcil hayvan, v.b.) daha seçici olmaya çalışıyoruz. Zira sitenin var olmasındaki asıl amaç fotoğrafları izleyenlerin, izlediği fotoğraflardan bir şeyler öğrenebilmeleridir. Fotoğrafınızın, bahsettiğimiz kriterlerin dışında olduğunu düşünüyorsanız tekrar ekleyebilirsiniz.
fotograf eklemeden once kuralları okumadıgınız anlasılıyor.. nedense bizim milletimiz okumayı sevmiyor..
hele kural okumayı hiç sevmiyor
* Fotoğrafınız için anlaşılır bir başlık belirleyin. "işte ben", "öylesine", "deneme", "aşkıma", "...", gibi başlık taşıyan fotoğraflar onaylanmaz.
* Üzerinde site veya kişi tanıtımı, şiir, tarih yazılı fotoğraflar onaylanmaz.
* Rastgele çekilmiş, görsellikten uzak ve hatıra amaçlı fotoğraflar onaylanmaz.
* Fotoğraf ekleme formunda talep edilen bilgilerin eksik, yanıltıcı ya da yanlış olduğu tespit edilmesi durumunda fotoğrafınız onaylanmaz.
* Yukarıdaki kurallara aykırı olduğu tespit edilen fotoğrafınız onaylanmışta olsa silinir.
* NetFotograf eklenen fotoğrafları süresiz yayınlamayı garanti etmez. Fotoğrafınız yorum almış olsa da bir süre sonra silinebilir.
enazından ilk ucunu okuyarak fotografların neden onaylanmadıgını gorebilirsiniz.
1) ben okumayı çok severim
2) resimleri atarken elbetteki bir başlık atıyorum
3) bu resimlerin ustaca resimler olduğu hakkında bir iddiam yok, ve gerekli açıklamayı da admin yapmış saolsun.
ama fotografta tarıh var,ve okumayı seven siz
*Üzerinde site veya kişi tanıtımı, şiir, tarih yazılı fotoğraflar onaylanmaz
diyen kuraldan bihabersiniz.
cok uzakta aramaya gerek yokmus
Haklısınız arkadaşım, kusuruma bakmayın, 2. resimde dikkat etmemişim.
Bu arada okumayı gerçekten çok severim
#Abcde420' tarafından 03.06.2009 00:33:48 tarihinde düzenlendi.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
D7000 Otomatık Modda Cekım Yapmama Nedeni Nedir
05 Eyl. 2024, 22:41 e.koksal
373406 Eyl. 2024, 18:13
mete007 -
Fujı 340 2 Banyo Ilac Bozuluyor Nedenı
20 Kas. 2021, 15:51 serdar0468
2198926 Oca. 2023, 20:22
mete007 -
-
Photoscape İle Resimlerimizi Fotoğrflarımızı Düzen
25 May. 2019, 15:29 prodersler
0183325 May. 2019, 15:29
prodersler -
Yardım İstiyorum , Resimlerimi Arşivleme İçin !
12 Tem. 2018, 10:50 gkozcan
0365412 Tem. 2018, 10:50
gkozcan -
Neden Fuji Frontier 340 Dijital Mınılab ?
01 May. 2017, 09:54 turangroup
2624507 Haz. 2018, 14:03
turangroup -