Fotoğrafçılık Forumları
Profil Oluşturamıyorum
fotoğraf eklemek istiyorum ama profil oluşturmada problem yaşıyorum bir bilgisi olan arkadaş var mı acaba
Bu konu ile ilgili olarak daha öncede şikayet aldım. Defalarca denememe rağmen ben bir sorunla karşılaşmadım.
Önerim, galeri bölümüne üye girişinde "Beni hatırla" seçeneği aktif olsun. Özellikle galeri bölümünde fazla yüklenme olduğu zamanlarda sunucu kendini bir nevi resetliyor. Haliyle oturumunuzda sonlanmış oluyor.
Selam arkadaşlar , fotoğrafçılığa merakım ve hevesim sebebiyle bu siteye üye oldum, henüz çok yeniyim . site ile ilgili hiç bilgim yok . profil düzenleme bölümünde kullandığım makinayı yazamadım daha doğrusu nereye yazacağımı bilmiyorum
ayrıca eklediğim fotoğraflar ne kadar süre içerisinde onay görecek.açıkçası sabırsızlanıyorum.tek başıma çektiğim fotoğraflara bakıp iç çekip yalnız tadına varmaktansa buradaki herkesin bilgi ve eleştirileri sayesinde ben de kendimi bulurum diye düşündüm . iyi etmiş miyim? destek istiyorum.
ayrıca bilmediğim çok terim var, burada bunları öğrenmiş olacağım
Bu sitede istediklerinizin hepsini bulacağınızdan emin olabilirsiniz...
Ufak tavsiyelerim olsun o zaman;
Mesala çok fotoğraf izleyin, paylaşımlarınızda ısrarcı olun hiç çekinmeden öğrenemek istediğiniz şeyleri sorun...
Onay ise 1-2 saatte gerçekleşir diye düşünüyorum..belki 10 dk ama pekte geç kalmaz onay
Bu arada profil oluşturmuş iseniz orda donanım ve profil yazan yer var oraya yazabilirsiniz..
İyi paylaşımlar...
Kolay Gelsin...
tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim .ancak başka bi sorun var yüklediğim fotoğraf galerimde görünmüyor.acaba onaylanmadığı için mi ? bilmiyorum
ilk eklediğinizde kontrol paneline gelince görmeniz lazım (onaylanmayı bekler) eğer onaylanmaz ise onaylanmadığı size mail yoluyla bildirilir ve kontrol paneline girdiğinizde göremezsiniz.
bu arada hoşgeldiniz
ok çok teşekkür ederim , evet onaylanmamış üzerinde tarih ve saat yazdığı için .beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim , hoşbulduk bu arada da ilk fotoğrafta böyle bir tecrübe edinmeseydik daha hoş olacaktı.
Aslında fotoğraf eklerken onaylanmama sebepleri yazıyor...
dikkat edilirse hiç bir sorun çıkmaz bence...
kolay gelsin...
Paylaşımlarınızı bekliyoruz..
evet. tecrübesizliğime verin..daha dikkatli olacağım
desteğiniz için teşekkürler
cinema arkadaşım:
aslında tecrübesizlik değil, umursamazlık sanırım
Şimdi fotoğraf eklemeden hemen önce bir sayfa çıkıyor karşınıza.. O sayfanın altında "okudum kabul ediyorum" yazıyor. Bu yazıya tıklamadan fotoğraf ekleyemiyorsunuz. Ve siz de tıkladınız. Yani "okudum kabul ediyorum" dediniz.
Ama okumadınız! Okusaydınız eğer, orada "saat ve tarih" dahil, tüm onay almama sebepleri yazıyor. Anlayamadığım da bu benim.. O kurallar sizin okumanız için, size yol göstermek için..
Okumadığınız halde neden "okudum kabul ediyorum" diyorsunuz?
Sonra onay alamayınca "aaa niye alamadım ki?" diye soruyorsunuz
Sadece size değil, birçok üye arkadaşa bu sözlerim
#panctom' tarafından 30.01.2009 21:23:41 tarihinde düzenlendi.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Picsart İnstagram Profil Fotoğrafı Resmi Yapma
05 May. 2020, 21:26 prodersler
0234605 May. 2020, 21:26
prodersler -
-
Profil Fotoğrafı İçin Hangi Objektifler
19 Kas. 2013, 14:24 boncukm
2289322 Kas. 2013, 17:59
t_sistem -