Fotoğrafçılık Forumları
Online Listesi Vaziyeti...
Merhaba arkadaşlar.Yapılan değişikliklerden sonra sitede bir çok fotoya bakılmıyor.Zaten eski sistemdede bu sıkıntı vardı,şimdi'de iyice kronik hale geldi.
Çünkü belli kişiler yine belli kişilerin fotolarına bakıp kendi aralarında olayı bitiriyorlar.
Online listesinden bunun takibini yaparak sağlandığını düşünüyorum.Belki o zaman 20 yorum sınırlamasınada gerek kalmıyacak.Tabi bu benim düşüncem.Saygılarımla...
ne diyeyim ki, sizde haklisiniz.
BEN YENİ ÜYEYİM
EĞER DEDİĞİNİZ GİBİ BİR DURUM VARSA
DAHA NE DİYE BÖYLE BİR SİTE YAPSINLAR.
ABİLERİMİZ ABLALARIMIZ ALSINLAR KE NDİLERİNE MESAJLA FOTOLARINI GÖNDERSİNLER, UMARIM BÖYLE BİRŞEY YOKTUR
HERKES ÜZÜLÜR
eyoguz forumda buyuk harfle yorum yazmazsanız sevinirim.internettebuyuk harfle yazmak bagırmak anamına geliyor.
-----
bu dogru belkı onlıne kısılere bakılıyor ama ben genelde fotoları kategorılerden ızlıyorum
ole yapanlarada hak verıyorum sonucta onlıne olanlarda foto eklıyro onlıne dıye bakmayalımmı
eyoguz sende hele bı alıs sıteye azcık gez bak ızle yorumla sonra karar ver... hos geldın senın dusundugun gıbı deıl merak etme
ama cevrımdısı dur ıstersen.
online olanların görünmesinin çok doğru olduğunu düşünmüyorum,,,
sitede yapılan birçok değişikliğin fotoğraf kalitesi ile doğru orantılı olduğunu düşünürsek bundan sonraki tek eksik sanırım online ların kaldırılması olacağı düşüncesi,,,
sitede kimin online olduğunu anlamanın çokda zor olduğunu düşünmüyorum (yapılan yorumlardan,forumdaki hareketten hepsi anlaşılıyor) ama asıl söylemek istediğim en önemli şey ise sitede sadece fotoğraf gezintisi yapmak için sisteme giren üyelerin online görünmesi
ilkbaşta bunun çokda fazla önemli olmadığını düşünebilsiniz ama netfotonun geniş üye sayısı içerisinde gözünü online üyelerden ayırmayan,kim girdi kim çıktı takibini yapan,art niyetli kişiler bulunmakta ve bu kişiler işi taciz buyutuna götürerek fotoğrafa gönül vermiş fotoğrafçı arkadaşlarımızı siteden soğutmaktadırlar...
bu benimki sadece bir öneridir ve düşüncemdeki odak noktası art niyetli kişilerin fotoğraf meraklılarının huzurunu bozmamaları içindir...
şunuda ileve olarak ekleyebilirim msn e girdiğimizde kendimizi çevrimdışı gösterebilme gibi bir lüksümüz var ama netfotoda o lüksümüz yok çünkü sisteme girmeden fotoğrafların büyük halini göremiyoruz,siteme sadece fotoğraf gezintisi için giren arkadaşlar (özellikle bayan) anında radara yakalanıyolar !!!
bence kalsın. sebebini bilmiyorum. Belkide radar olacagım tuttu
zaman zaman oluyo
#zarazara58' tarafından 12.12.2007 08:09:46 tarihinde düzenlendi.
Üye olduğum günden bu tarafa kim online kim değil hiç bakmadım.Ben yüklenen fotoğraflara bakıp beğendiklerime beğendiğimi yazıyorum, duygu olarak bana bir şeyler hissettiren fotoğrafların altına bir kaç satır bir şeyler karalıyorum o kadar.Fotoğrafların kime ait olduğunun benim için önemi yok.
Sadece fotoğraflara bakan bayanlar anında radara yakalanıyor genellemesine ben dahil değilim.
online listesi netfotografin bir kac özeliginden biri.
bence kalmali
siteye girdigimde kendimi tek basina hissetmiyorum.
tabi herkez ayni fikirde olacak diye bir kural yok.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Lokanta Menü Listesi Ve Etiket Vektörelleri
18 Nis. 2016, 13:22 prodersler
0166918 Nis. 2016, 13:23
zbkdygn -
Ben Bir Düğün Listesi Buldum Amaa Ne Kadar Doğru
04 Mar. 2016, 00:58 mrc9072
0200804 Mar. 2016, 00:59
mrc9072 -