mmeret
mmeret (üye)
Bursa / Amatör

Netfotoğraf Gerçekleri

Netfotoğraf sitesinde herkes güzel fotoğrafa yorum yapmıyor,sadece tanıdık isim yapmış kişilerin fotoğraflarına yorum yapılıyor.Yorum yapılan fotoğrafta saysam 50 tane sorun çıkar..Ama yorumlar yalakalıktan dolayı ballandırıla ballandırıla yapılıyor.Ben buradakilerin bu huylarından nefret ediyorum...

Tarih: 14 Mart 2012, 12:01 - İp: 81.***.**0.92
mmeret
mmeret (üye)
Bursa / Amatör

bayar,
yalakalık sadece parayla olmaz arkadaşlar arasında bile (para mevzusu olmadan) yalakalık oluyor..gaijin'e her konuda katılıyorum..
yapılanlar belkide bilinçidir veya değildir bilemem ama yapılanlar hiçde hoş değil :D :D

Tarih: 24 Mart 2012, 13:03 - İp: 78.***.**3.240
bayar28
bayar28 (Objektif)
Balıkesir / Doğa Fotoğrafçısı

gaijin tamam sana bır yerde katılıyorum bakıyorum yayınlanan fotograflara barız kusur var bunu ovuyorlar hadı dıyelım yenıler pek anlamaz dıyelım veya anlıyor tenkıt edmıyor dıyelım pekı eskılerde hıc bır sey yokmus gıbı ovuyorlar,
ben bu sıtede gordugumu yazarım deyipde hatalı fotograflara elıne saglık dostum dıyenıde gorduk, gıderim dedi gıttı geldı gıttı bu sahısada kalmadı bu sıte,
benım demek ıstedıgım bu ısı anlayan eskı arkadasların bu konuyu dıle getırmesınde bır sakınca yok, yenı gelıp benım gıbı fotograf ısınden az anlayan kısılerın fotografına yorum almayınca ılk ısı bu forumda boyle baslık acıp YALAKALI kelımesını yapıstırması bu yalakalıksa eger ben katılmıyorum cunku cıkar yok ortada her sıtede var o zaman boyle yorum yapanı nıye zan altında bırakıp kusturuyorlar dogrudur senelerdır aynı cark ne oldu ne degıstı ne kazanıldı bıttımı bu tıp olaylar cok kısı bu tur yazılara ıstırak etmeyıp buradan ayrıldı,

yınede sız bılırsınız benım ıcın masuru yok yorum yapmıyorum..

Tarih: 24 Mart 2012, 21:28 - İp: 46.***.**8.43
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

" salih kardeşim " yazdım diye hemen eski günleri aklına getirme...yazının özü o kadar güzel,o kadar doğruki.....necat abi sırf bu yüzden uzak kaldı..şimdi çeimlerine imrenerek-gıpta ederk bakıyorum..yazmamalarıma alışkın zaten kendisi..istanbul a bir gidişimde zor saatte aradım..ısrarla evinde misafir etti....ve daha daha daha nice değerli dost....an-la-ya-mı-yo-rum......

Tarih: 24 Mart 2012, 23:03 - İp: 78.***.**1.80
bayar28
bayar28 (Objektif)

Şaban abı selamlar..

Sırf Necat abımı nıce ınsanlar kacmadımı burdan hepsı bırer bırer uzaklastı bu forumda yazılanlardan,

soruyorum kım kaybettı kım kazandı, bence Net fotograf kaybettı gunluk uye sayısı 50 veya 60 bence sıte yonetımı buna musade etmeyecekdı, eskıler derler ya senın bır araban varsa benım bın arabam var,

Pekı sence duzeldımı bu yorum ıslerı Şaban abı duzelmedı deyılmı surda bır kac kısı daha kaldı bakalım onlar ne kadar dayana bılecek veya cogunun bu forumda yazılanlardan haberı yok bu kısılerın hepsı guzel ınsanlar mevkı sahıbı belkı bılmıyor adamlar forumda Yalaka sıfatı yedıgını,

Saban abı ben epey bır zaman yabancı bır sıtede fotograflarımı yayınladım ordada ısler aynı yuruyor ve cogunluk ılerı ulkeler sımdı bunlardamı Yalaka eger oyleyse daha kotu burdan Yalakanın onde gıdenlerı ama hıc bırı deyıl hepsı guzel ınsanlar..

Tarih: 25 Mart 2012, 00:46 - İp: 46.***.**8.43
sabanersan
sabanersan (üye)
Bursa / Meraklı

salih kafaya fazla takmamak lazım..güzel dostluklar edindik..çat kapı ayvalık a gelsem sadece sevinirsin..müsait olmama durumu olursa rahatlıkla söylersinde....5-6 toplantıda bulundum..sosyal olma meraklısı hiç olmadığım halde..gördüğüm ilgi,hissettiğim sıcaklık bambaşka..istanbul da ankara da beraberdik..sende yaşadın gördün.....yazmak var..kolayda..polemik konusu yapmak isteyenler olabilir...cevab vermem bilirsin....boşver.....

Tarih: 25 Mart 2012, 21:44 - İp: 78.***.**8.31
bayar28
bayar28 (Objektif)

Haklısın Şaban abı, Her zaman kapım acık beklerım Ayvalıga..

Tarih: 25 Mart 2012, 22:26 - İp: 176.***.**9.69
mmeret
mmeret (üye)
Bursa / Amatör

Yarsı olan gocunur diye bir söz vardır bayar bakıyorum da sen çok gocunuyorsun :D
Neden YALAKALIK lafını üstüne alınmış gibi savunma durumuna geçmişsin?

Tarih: 26 Mart 2012, 11:53 - İp: 78.***.**3.127
bayar28
bayar28 (Objektif)

mertfoto senı tanımam tanımakda ıstemem dengım deyılsın,

yaran falan yok, her onune gelen yalaka lafını kullanırsa uygun olmaz boyle pc arkasından onune gelen yazarsa oda adıl olaz,

dıyelım burada senın takıp ettıgın kadarıyla yakıstırman yalakalar varmıs cık o pc nın arkasından gır yuzune soyle ben senı goreyım o zaman

dedıgım gıbı bu sıte bıtmıs, neyse...

Tarih: 26 Mart 2012, 18:13 - İp: 46.***.**1.110
mmeret
mmeret (üye)
Bursa / Amatör

baya ben bu yaz balıkesire geleceğim istediğin birşey varsa söylerim seve seve yüzüne.. pc'nin arkasında duran sizlersiniz!

Tarih: 27 Mart 2012, 10:42 - İp: 78.***.**3.127