Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf. Com Kan Kaybediyor...
Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama site sürekli kan kaybediyor.
Acil önlemler almak gerektiğini düşünüyorum.
Nasıl bilmiyorum ama sitenin tekrar canlanması şart..
Önerileri olanlar lütfen yazsın...
Anlamadığım şikayet edenlerin çoğu yorum yapanıda görüyor, fotoğrafı ekleyenide.
Bizler ( bizler derken kendimden bahsediyorum tabiki) belli saate kadar fotoğrafı ekleyenide görmüyoruz , yorum yapanıda. Ama şikayetde etmiyoruz.
Bu işte bir terslik var anlayamadım.
Sultann, pazarbey dışında, gizliliği kaldırabilip de şikayet eden var mı ki?
Pazarbey, "BEn eskisini istiyorum. BEn bana yorum yazana yorum yazmak istiyorum. BEnim yorum yaptığımda bana yapsın." şeklindeki sözünüzden sonra galerimdeki yorumlarınız hakkında ne düşünmeliyim?
Yasemin hanım, nikiniz değişince önce tanıyamadım.
Daha öncede pazarbey dışındada (özellikle gizlilik uygulanmayanlardan) bir kaç arkadaşdan benzer tepkileri okumuştum.
Şimdi isim vermeyeyim.
Pazarbeyde sorun çok olduğu için o daima kendine sorunsal açacak bi şeyler bulur.
"Yasemin hanım, nikiniz değişince önce tanıyamadım."
İyice saklanayım dedim ama... pazarbeyin sorunsalları hakkında da şimdi bir şey yazmayayım o online olunca yazarım, lafının üzerine gelir
==>> mesaj servisi kısmı ve silme ile ilgili kısım çalışmamaktadır,bir gözden geçse iyi olur..
Açık sözlü adamım vesselam.
uzun zamandır foruma girmiyordum,ama birkaç gun önce girdiğimde,fotograf sahibi ve yorumcu gizlenmiş.hiç hiç sevmedi bu olayı.mumkunse düzeltilmeli..
Vergilendirilmiş kazanç kutsaldır hocam.
Yoktunuz epeydir
ALINTI: uzun zamandır foruma girmiyordum,ama birkaç gun önce girdiğimde,fotograf sahibi ve yorumcu gizlenmiş.hiç hiç sevmedi bu olayı.mumkunse düzeltilmeli..
Fotoğrafları veya eleştirileri yeter kalitede olan üyelere yetki veriliyor. Yetki verildiği zaman, fotoğraf sahiplerini ve yorumcuları gizli görmüyorsunuz. (dilerseniz kontrol panelinden gizliliği kaldırıyorsunuz)
fikrimce fotoğraflarınız yeter kalitede.. sitede aktif olursanız yetki alabileceğinizi umuyorum.
gizlilik ilkesi acilen kaldırılmalı... şeffaf olmalı herşey... 80 - 90 yorum yerine 20 yorum (ama yorum gibi yorum) diyenlere katılmıyorum... o 20 yorum da diğerlerinden farklı değil... netfoto, fotoğraf yanında dostluğun önemli olduğu bi siteydi.. sadece fotograf diyenler yüzünden robotlaşmaya başladık...
İlgili olabilecek konular
-
Morluk,kanama,dikiş Nasıl Eklenir??
21 Eki. 2006, 14:35 kosovali
13679704 Tem. 2023, 17:10
masal24 -
Filmi Düzgün Çıkaramadım Direkt Çıkardım Sarmadan Yıkanır Mı
27 May. 2023, 19:48 nuref
1124728 May. 2023, 14:11
fdiker -
-
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Sürekli (kadrolu) İşçi P