Fotoğrafçılık Forumları
Netfotograf. Com 4. Fotoğraf Fuarında...
14-17 Nisan 2011 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi CNR Expo Yeşilköy adresinde düzenlenecek olan 4. Dijital Görüntüleme, Albüm, Baskı ve Teknolojileri Fuarına sitemiz de katılacaktır. Tüm fotoğraf severleri standımıza bekliyoruz.
Fuar alanına ücretsiz giriş için davetiyeye buradan ulaşabilirsiniz.
PDF dosya için tıklayın
JPG dosya için tıklayın
Yazıcıdan çıktı aldıktan sonra ilgili alanları doldurarak fuar alanına giriş yapabilirsiniz.
Daha önceki senelerde de Perşembe ve Cuma günleri bizim pek ziyaretçimiz olmadı. Ağırlıklı olarak hafta sonları kalabalık olduk. Bugün bir kaç arkadaş ile görüştük-sohbet ettik ama @acemkızı'nı görmedim.
Standımız, fuar alanının çıkış kısmında bulunuyor. Sandalyelerimizi diğer standlardan aldılar inşallah hafta sonu için bi ayarlama yapılacak.
Fuar hakkında yorum yapmak istemiyorum. İlk 2 gün benim için son derece verimli geçtiğini söyleyebilirim. Daha önceki yıllarda yanlarına bile yaklaşamadığım firmaların internete ve dolayısıyla sitemize bakış açılarının değişmiş olduğunu görmek mutluluk verici.
Çıktı davetiyenin sorun yaratacağını zannetmiyorum, zira oradaki amaç bilgi toplamak. Çıktı da olsa istenilen bilgileri topladıktan sonra davetiyenin şeklinin çokta önemi yok. Ancak yinede sorun yaşayan olursa, çıkış kapısından bize ulaşırlarsa davetiye temin edebilirim.
Herkes rahat olsun cikti davetiyelerde problem yok. Rahatlikla giris yapiliyor.
varriyor nasılsın iyimisin.
Başka foturaf yok mu foturaf.
Sagol pazar abim c.tesi gelip senide gormeyi cok isterdim emme c.tesi istanbulda yoktum bizde fdiker ile kulaklarini cinlattik.
valla fuar çok verimli geçti cumartesi gajini buldum 3 5 6 7 8 9 10 avatar fotoğrafı çektirdim pazar emmiyide özlemişim gördüm 1 2 arkdaşlada yeni tanıştım iyi geçti valla cumanın hayalkırıklığı cumartesi geçti
tam sandalyeye oturdum karşıma denk gelen örümcek makrosunu görünce dedimki
'ne kadar da dandik bir makro kesin pazarboyun çekimidir'
f.d. 'evet' dedi. ta kendisi.
fuar gayet hoşuma gitti. en çok ta kodak ın kızları güzeldi.
Dar zamanda olabileceği kadar iyi bir stant yapılmış ...
Hemen çıkışta olması da bir ayrıcalıktı ...
Emeği geçenlere teşekkürler .
oturmasa idin o zaman makara emmi. niye gelmedin ctisi. cık cık cık.
Güzeldi, keyifliydi... Son 3 fuarda yer alan tek fotoğraf sitesi olmakta gurur vericiydi. Sitemiz adına da verimli bir buluşma noktamız vardı. Kısa zamanda ulaşabildiğimiz ve fotoğrafları ile aramızda olan, gelen-gelemeyip arayan tüm dostlara sonsuz teşekkür ediyorum.
İlgili olabilecek konular
-
4x6 Vesikalığı 10x15 Kağıda Action
25 Eyl. 2007, 23:47 adzs
171720931 Eki. 2024, 14:09
mucahit2331 -
Tapu Senedi Nasıl Alınır Tapu Müdürlüğü'ne Gitmeden 2024
19 Eki. 2024, 17:01 prodersler
020919 Eki. 2024, 17:01
prodersler -
-
Instagram Hesabını Silme Güncel Anlatım 2024