Fotoğrafçılık Forumları
Galerideki Kediler..
sizce de galeride haddinden fazla birbirinin aynısı olan bisuru kedi fotografı yok mu?
Bu kedi fotoğrafları serisini başlatan kişiyi buldum ati2001 evet suçlu bu kişidir
Ayrıca şunuda belirtmek isterim kedi fotoğrafı çekenlerin çok küçük bir bölümünü canon kullanan üyelerimiz teşkil ediyor aman canonculara zarar gelmesin özelliklede a520cilere değilmi SWING
Neyse cezalarıda siz yağdırın özelliklede kedigilseverlerin başına yılanın başını ezersek mücahadelemizin geri kalan kısmı kolaylaşır arkadaşlar
Tamam da , ne diye ortalığı alevlendiriyorsun Yane ben sana şimdi bişii derdim , dua et ki forumdayız...
Hade sen fazla yazma , konu gündem dışı kalsın
mete007 : iki senedir netfotoda , tek fotoğrafla...
Ne olursa olsun... Köpeğimle gurur duyuyorum..
SWING
"Yane ben sana şimdi bişii derdim , dua et ki forumdayız..."
Demişsin hadi forumda yazamadın başkalarının terbiyesizliğini görmesini istemedin ama özelde de msjını göremedim doğrusu ne söyleyeceksen açık söyle
Ne biçim canon klubü başkan yardımcısısın sen ya gündemde tutma filan bu klup senin yüzünden bu hale geldi be
En yakın zamanda düzelmen dileğiyle özelliklede bu mübarek ramazan bayramında ki bu bayramda kötülüklerden arınmassan bidaha düzeleceğini sanmıyorum
slm hüseyin uzun zanandır yokum görüşemedik kediler hakkında degil ama senin bilgin vardır konu açtım sanada yazıyorum panasonic ag60 veya 62 kameralar hakkında bilgin varmıı??
ilk topiğim miş bu? ilk yazılarımada bak hele..
O zamanda damlalar çokmuş....
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Kedi Sabah Sporu Komik Kedi Oyunu Videosu
27 Kas. 2019, 18:57 prodersler
0164727 Kas. 2019, 18:58
prodersler -
Bir Kedi Yavrusu İle Photoshop Takvim Şablonu 2016
06 Şub. 2016, 21:56 byalicoban88
0211806 Şub. 2016, 21:57