Fotoğrafçılık Forumları
Forumun Yeni Görüntüsü
Güzel bir süpriz oldu
yeni görünüm için tebrikler yönetim ve ekibi...
Arkadaşlar bu yazdıklarımı okuyabileck misiniz bilmiyorum ama ben sizin ne yazdığınızı falan okuyamıyorum..
Bu topiğe de tamaen atakan abimizin olduğu için yazıyorum..Doğru yer mi bilmiyorum yani..
Fikret abi..Ellrine sağlık diyerek başlayayım ki fırça çekmeye fırsat vermemiş olayım..
Yeni görüğntüsü hiç olmmaış.Çok zor bir iş ama
yazı renklerini değiştirsen iyi olur..Mesela mavi yapma
sonuç:Bazen koltukların yerini değiştirmek evin 2 aylık sıkıcılığını giderrir..O bağlamda teşekkürler Fikret abi..
Çalışma devam ediyor sanırım..Yazılar da düzelir her halde
fikret ,mesajlar bölümünü açtım orada yazılar fon rengine çok yakın, okumak mümkün değil düzeltilse iyi olacak
evet mesajlar bölümünde de sıkıntı var
ama bu topic sayesinde gördüklerimizi uslubu ile bildirirsek fikret bey zaten gereğini yapacaktır.
Sonuçta mülk onunda olsa ortak kullanım alanımızın değişiminde katkı sağlayabiliriz ve böylece belki de daha keyifli bir kullanım doğar...
bence bu hali çok çok iyi oldu...
yazılanlar okunamayınca hiçbir sorun kalmıyor.
gerçi benim yazdıklarımıda kimse okuyamayacak ama sorun değil.
Lazut hocam foto makinasıyla ekrana zoom yapıp yazdıklarınızı ancak okuyabildim. Bence yazı renginden çok zemin renginin değiştirilmesi lazım yok illa zemin rengi siyah olacaksa o zaman yazıları 36 punto falan yazmak lazım zaten gözlerim bozuk iyice kör olacağım.
bende bi gariplik mi var
çok net okuyabiliyorum.
gözlerden lasic operasyonu yaptırdıydım 6-7 yıl oldu, bu kadarmı iyi yaptılar yahu...
bende zemin renginin daha iyi olduğunu düşünüyorum.fontların boyut veta renkleri değiştirilerek sorun çözülebilinir.
sayfalar daha net gelmeye başladı gözüme.
HD yayına mı geçtik nedir?
sanki tatonun sesini duydum..
ama söylediklerini anlamıyorum..
tato nerdesin kardeşim iyimisen hoşmusan..
lazut paşamda simileylerle bi desen çizmiş ama anlayamadım
Görüntü ekran ayarlarına ve ekran boyutuna göre değişebileceği için genel olarak her tür ekranda çok rahatlıkla görünüp okunabilecek bir renk kombinasyonu çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Yazılanları okumak benim için işkence haline geldi bir süre ortalıkta görünmezsem endişe etmeyin olur mu?
bende bir sorun var... mesala forum konularının üzerinde maus simgesiyle gezerken ziyahlık kalıyor. sizdede var mı bu sorun acaba?
İlgili olabilecek konular
-
Sürücü Belgesi [ehliyet] Yenileme Harcı Nasıl Yatı
08 Kas. 2022, 13:58 prodersler
0115808 Kas. 2022, 13:58
prodersler -
Yeni Fotoğrafçıya Ağabey Tavsiyeleri
09 Oca. 2011, 09:02 paperman
21510394431 Tem. 2022, 10:28
aylaxx -
14 Yılın Ardından Fotografhane Yeniden Yayında!
12 May. 2022, 11:23 miratcenk
089812 May. 2022, 11:23
miratcenk -
-
Vakıfbank Sürücü Belgesi Yenileme Ücreti Yatırma Ehliyet Yen
02 Nis. 2022, 23:27 prodersler
0112202 Nis. 2022, 23:27
prodersler -
Ziraat Bankası Ehliyet Yenileme Harcı Nasıl Yatırı
02 Nis. 2022, 23:25 prodersler
0123502 Nis. 2022, 23:26
prodersler -