Fotoğrafçılık Forumları
Forumda Siyasi Konular Yasak Olsun
Forum açma kurallarına lütfen siyasi konu açılmaması yönünde kural koyunuz.
Forumu kilitleyerek insanları zorla fotoğraf izlemeye yönlendirmek çoğu insanda ters etki yaratır.Şahsen benim açımdan durum budur.
Eski üyelerin bir çoğu başka platformlara gideli uzun zaman oldu.Kalanları da forumun "Serbest Kürsü (Hayatın İçinden)" bölümünü de kilitleyerek uzaklaştırmayınız.
Lütfen fotoğrafı ilk öğrendiğim, ilk gözümü açtığım bu siteden uzaklaşmama neden olmayınız.
Niye? Tartismayi bilmedigimiz icinmi? Peki care kilitmi? Kilit vurmak ne demek. Benim oraya yazmam engellendi demek ben normal degilim, kilit altinda tutulacak kadar tehlikeli biriyim.
gülter kardeşim..hele o son satırın......bileşkeler dehlizi..eline klavye geçirince,bunu enjektör haline getirip,çok ama çok kereler ,çok zorlayarak, kendi fikirlerini kabul ettirme çabaları ..... sırf yazmış olmak için buluttan nem kaparak .......geç bile kaldı sevgili fikret bey kardeşim...
ya insanımız tartışma adabını öğrenecek, yada bir editör devamlı masa başı yapıp tartışmaları izleyecek...
örneğin konuya dahil olacak, gereğinde silecek veya engelleyecek yada özelden uyaracak...
denetim en büyük sorunumuz...alış-verişte, üretimde, inşaat sektöründe,v.s...burada da aynı sorun var...denetim az, geç kalınıyor...
yada göz yumuluyordu belki, ratingleri artırıyordu çünkü.
Nasıl çözüm üretirler bilemem ama kilit olayı kesinlikle onaylamadığım bir şey...
kısacası; tüm mesele raiting...
-----------------------------------
ancak ben, toplu kilitlemeyi getiren olayı yakalayamadım...iki ay siteye giremedim, bu sürede ne oldu anlamadım...sitenin gediklileri kayıp...kendileri başka site mi kurdu yoksa?...
#baberti' tarafından 20.12.2011 22:10:26 tarihinde düzenlendi.
Maksat hasil olmadimi daha. Bu ne ofke boyle.
evet arkadaşlar ben yeniyim evet o kadar güzel fotoğraflarım yok olanıda paylaşıyorum zatentabiki de ben hiç bişeyi üstüme alınmıyorum.ama benim görüşüm ki bu güzel siteyi yönlendirmek benim haddime deil..ben buraya foto baqmaya geliyorum arkadaş baqıyorum yeni şeyler görüyorum bi foto yükledim mi 50 kere baqıyoruö binbir hewesle yorumlara eleştirilere ama bugün basit iki çiçek fotosu koyup altına tam sayfa hepimiz drınkız hepimiz drank ız tarzı yazılar okuyunca bence de burası onun yeri deil git canım benim ne forumlar war istediini yazıp okuyabileceğin..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Konuyu Siler Misiniz Yanlışlık Oldu
17 Nis. 2023, 07:31 serkan1923
152317 Nis. 2023, 07:32
serkan1923 -
Fotografik Gündem, Bölüm: 04, Konu:
17 Oca. 2023, 10:24 miratcenk
061417 Oca. 2023, 10:24
miratcenk -
-