playboys
playboys (üye)
Bursa / Amatör

Elestriler Tamamen Sacmalık

Bilmiyorum belki bu konu defalarca acıldı ama ben birkez daha dile getirmek istedim hos gerci biliyorum bu yazılanları kimse üzerine almayacaktır.

Arkadaslar niçin kendinizi kandırıyorsunuz amcınız burada birilerini pohpohlamakmı yoksa sanat adına fotografları gercekten fotografları elestirmekmi?. bu bir çok kişi için zor bir soru sanırım ozman ben cevap vereyim sadece pespes çekmek cep telefonu ile bile daha güzel cekilebilecek bir fotografa dünya kadar yorum gelirken diger taraftan özene bezene çekilmiş emek verilmiş hatta xx sitede günün fotografcısı secilip ana sayfaya cıkan bir calışma tek bir yorum alamıyor bundan ne anlasılır burada demekki yorumlar sadece es dost hısım akrabaya veriliyor gercekci olun arkadaslar gercekci kendinizi kandırmayın fotografcılık adına biraz yol katetmek istiyorsanız adil olalım karsımızdakini kandırabiliriz ama vicdanımızı hiç bir zaman kandıramayız ama sanırım burada onuda yapabilenler var sözlerim x sahisa degil üzerine alınmak isteyene saygılar

Tarih: 21 Eylül 2006, 21:18 - İp: 85.***.**9.211
erhankoc23
erhankoc23 (üye)
Denizli / Amatör

bu sitede yapılan yorumların belli bir yere kadar saçma evet.
Birileri birbirlerini pohpohluyor EVET

ama şunu unutmayın!

bu sitede en çok yorum alan fotograf en iyi fotogratır diye bir kayıt yok. Ben göremedim.

Bir fotografın size nasıl ve neden kaliteli geldiğini her zaman ifade edemeyebilirsiniz... o zaman ne yapmak lazım?

sitede görüntüleme diye bir kayıt var! Orada kaç sefer fotografınıza bakıldığı ile yapılan yorum arasındaki farkı görmüyormusunuz?

Başka sitede günün fotografı size ait diye burada bir prim mi bekliyorsunuz? Anlayamadım!

Tarih: 11 Ekim 2006, 00:35 - İp: 85.***.**4.73
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Peki sen eleştiriye açık bi insan olduğunu düşünüyormusun?

Tarih: 11 Ekim 2006, 21:12 - İp: 81.***.**6.253
flassv
flassv (editör)
Afyonkarahisar / Haber Fotoğrafçısı

yapılan eleştirilerin bir çoğunda şaçmalıklarla karşılaşıyoruz
bundan sora eleştirilerde hakaret içernler ve ve adaba uygun olmayan yazılar yazanlar silinecek ayrıca sadesimiley yapanlarda silinecek kimse bozulmasın

Tarih: 11 Ekim 2006, 21:47 - İp: 81.***.**6.136
playboys
playboys (üye)
Bursa / Amatör

@erhankoc23 : ne pirim bekleyebilirim söylermisiniz burada benim fotograflarım yorum almıs yada almamıs umrumda degil begenilsin yada begenilmesin hiç sorun degil ben yaptıgım işleri biliyorum

@chopsuey : herzaman!.. acık olmadıgım tek bir elestri göster?.. bir fotografımın altında sana verdigim cevaptanmı bahsediyorsun eger orada yapılan bir yalnıslık hakkında baska arkadaslarında yanılmaması için yaptıgım düzeltme elestriye gelenememekse eyvallah gelemiliyorum baska sitelerden yapılan elestrileri ve verdigim cevapları inceleyebilirsin fk sibumi_ fotografım.com sibumi_ wowturkey yoruc (ama bundakileri 50mesaj doldurmadan göremezsin) yeterli sanırım simdilik

edit:

@flasv : bozulmak degil üstat buradaki birçok insan elestri mantıgını malesef hala kavrayamamıs durumda

#playboys' tarafyndan 11.10.2006 23:45:01 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 11 Ekim 2006, 23:42 - İp: 85.***.**2.94
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Yanıltıcak bişey yok dostum ben sana dediğim şekilde çekilmiş fotoğrafı gönderebilirim bakıp yorumlayabilirsin ben kafadan atıp laf olsun diye konuşmadım dostum orda. Hem yanlışlık var demedim fotoğrafına sadece o şekil olsa daha iyi olur diye tavsiye baabında bi kaç satır yazdım.

Tarih: 12 Ekim 2006, 03:04 - İp: 81.***.**6.253
playboys
playboys (üye)
Bursa / Amatör

@chopsuey senin için aynı acıdan söyledigin degerlerde cekim yapıp sana ulastıracagım

Tarih: 12 Ekim 2006, 03:41 - İp: 85.***.**2.94
chopsuey
chopsuey (üye)
Sivas / Amatör

Tamama dostum bekliyorum

Tarih: 15 Ekim 2006, 23:48 - İp: 88.***.**7.209
playboys
playboys (üye)
Bursa / Amatör

linkleri fotografın altında verdim inceleyebilirsin

Tarih: 25 Ekim 2006, 22:32 - İp: 85.***.**7.236
striker34
striker34 (üye)
İstanbul / Amatör

Arkadaşlar neyi tartışıyoruzki , zevkler renkler tartışılmaz . Eğer bu bir sanatsa sanat yorum gerektirir, sanatçı bi şekilde sanatını insanlara aktarır , insanlarda onda gördüklerini yorumlar . Sizin için bir çiçektir benim için hayat kaynağı, sizin için buluttur benim için kafamın içindeki sis perdesi herkesin aynı gözle bakması saçma olur o zaten sanat olmaz . Siz beğenmediniz diye yada 3 5 10 neyse beğenmedi diye bu kadar eleştirel yaklaşmak ne şekilde olursa olsun o resmi çekene haksızlık.Yani size anlam ifade etmeyen 1 resim belki yüzlerce insana anlam ifade ediyordur. Eleştiri olmasın demiyorum ama gönderilen yyorumlara değil mekana çekim tekniklerine eksiklere yönelik eleştiri bence daha anlamlı yapıcı olur. İyi çalışmalar herkese.....

Tarih: 26 Ekim 2006, 15:56 - İp: 85.***.**2.238
seyyah1981
seyyah1981 (üye)
Batman / Amatör

KİMSE YORUMLASIN DİYE FOTOĞRAF EKLEMİYORUM AMA YİNEDE TAKTİR EDİLMEK GÜZEL BİR DUYGU...
BELLİRLİ TİPLER SADECE BAYAN ARKADAŞLARIMIZIN FOTOĞRAFINI POH POHLUYOR.. VE YORUM TAVAN .. ÖTE TARAFTAN BU İŞE EMEK VERMİŞ BİR DİĞER ARKADAŞIMIZ BELKİDE YORUM ALMIYOR.. SIRF BU SORUN YÜÜZNDEN DÜNYAYA BAYAN LARAK GELMEK İSTEMZDİM...

Tarih: 27 Ekim 2006, 03:56 - İp: 85.***.**0.234