Fotoğrafçılık Forumları
Benim Msj Srv de Çalışmıyor.
Ben de gelen mesajları okuyabiliyorum ama yazamıyorum. Hani şu mesaj yazma kutusunun içinde farenin sol düğmesine tıkılayınca yanıp sönen bir çıbık çıkar ya. O çıbık çıkmıyor.
Vlla bitpire dostum. Sen bu başlığı açana kadar benim mesaj servisim çalışıyordu. Daha bir kaç gün oldu çalışmaya başlıyalı. Sen bu başlığı açtın benim mesaj servisi de bozuldu. Noluyor yaw buna. Biri buna dur desin artık.
Hah haaa. Var mı öyle benimki çalışmasın seninki çalışsın. Aslında benim bu mesajım senin mesajına yapılmış bir büyü. Bunu yazdığım anda seninki yine bozuldu. Fdiker de hiçbirşey yapamaz artık.
NAAAAAYYYYIIIIIIRRRRRRR!!!!!
NNNOlamazzzzz.
Büyücü var burda.
SABOTAJ BU.
Yaa böyle sulandırıyoruz konuyu, Fdiker de ciddiye almayacak sonra. Fikret bey bakın sustum tamam. Halledin şu problemimi artık. Gerçi sizin yapabileceğiniz birşey mi onu da bilmiyorum. Bir başka bilgisayardan bağlandığımda bu problemi yaşamadım mesela. Bu bilgisayarımda birşey var ama ne?
Valla benim mesaj servisi de arada gümledi göz göre göre. Fdiker lütfen yardım.
Aynı dertten bende muzdaribim arkadaşlar... Malesef bütün yorumlara olan teşekkürlerimi de yine özel msj servisim çalışmadığı için fotoğraflar üzerinden yapmak zorunda kalıyorum... Umarım en kısa zamanda çözülür bu problem...
sadece windows kullanip internet explorer kullanarak mesaj servisi calisiyor..
mac'de internet explorer kullansaniz bile calismiyor..
opera ile de calismiyor..
....
cozum: windows+IE...
#bitpire' tarafyndan 06.12.2005 15:16:00 tarihinde düzenlendi.
sevgili dadanagast,
sen çözüm olarak windows diyorsun ama varsın benim mesaj servisim çalışmasa bile macintoshum olsun.. sende iyi biliyorsunki adamı çileden çıkarmayan işletim sistemi mac os x.. windows 70-200 mm objektif ise mac os x 18-600 mm
doğru mu, yanlış mı sevgili dadanagast?
ayrıca fdiker abimize sesleniyorum; lütfen macintosha uyumlu java scriptleri de ekler misiniz? veya eklettirir misiniz? zaten mesaj servisinden başka hiç bir yerde sorunumuz yok..
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Son A6000 Video Modu Dışında Tuşlar Çalışmıyor
19 Eyl. 2020, 12:37 zafergulec
0277919 Eyl. 2020, 12:38
zafergulec -
Acil Destek. D3300 İle Sigma 70-300 Çalışmıyor
09 Mar. 2018, 10:26 mrtorhn
1336609 Mar. 2018, 17:08
mete007 -
Canon A1 Denklanşör Tuşu Çalışmıyor