Fotoğrafçılık Forumları
Ayın Konusu
Merhabalar,
Siteye üye olduğum günlerde sitede ayın konusu seçilmişti sanırım konu "zıtlıklar" dı bunun gibi bir konu yine belirnenip site içinde bir yarışma tekrar düzenlenemez mi? Böylelikle farklı kişilerin aynı konu üzerindeki farklı bakış açılarını görebiliriz..
Ben ^^reklam^^ konusunu öneriyorum.
Bir reklam önerim daha vardı iki oy etmiş olurmu.
ewet reklem da iyi bir fikir farklı çalişmalar cıkabilir... Pekala karar nedir kim koyucak en son noktayıda böyle birsey yapabilicez???
fdiker sizi bekliyoruz nerelerdesiniz ne oldu bizim konu.
ikiside cok genel secimler olmus. bu şekilde bir konu olmaz.
cocuk diye zaten bir kategori mevcut. Konu cocuk olsun dersek nasıl bir fark olacak orası mechul..
reklam ise ucsuz bucaksız bir derya. ürün cekiminden baslar kreatif cekimlere kadar gider bu.
amacım onerilerinizi mantıksız kılmak değil sadece biraz daha geniş düşünüp daha dar konular belirlemek.
bu konuda forum sayaflarında yazılım bolumundaki ps calışmalarını ornek verebilirim. ssadece belirli bir konuda kullanıcılar yeteneklerii sergiliyorlar.
şimdiz biz burda klasik olarak doga ve insan olsun dersek ayıp etmiş oluruz
şimdi işim daha zor teorileri curutmeye çalışan biri olarak heralde ortaya bri teori atmam gerekiyor
konu "para" olabilir. Eee bir kayserilidende baska fikir cıkmazdı heralde.
Paranın ilişikiler uzerindeki etkisi adına bir cok yaratcıcı çalışma yapılabilir.
ben seçilen konunun fotografcıyı bir cok acıdan geliştirici olmasını öneriyorum. Bu yüzdende para diyorum. hayatın gizli öznesi..
Bencede Çocuk ama salt çocuk değil zaten öyle bir başlık altında fotoğraf gönderilebiliyor.
Benim düşüncem ÇALIŞAN ÇOCUKLAR yani o küçücük bedenleriyle belki zorla belkide isteyerek çelışan çocuklar..
Selpak satan siömit satan yada sanayide çalışan çocuklar
Ewet öyle yada böyle cocuk konusu lider gidiyor caişisan cocuk benim kabulümdür... Ya diğer arkadaslar??? Ve biri artık belirlesin ve nokta konulsun artık!!!
kontras ın belirlediği konu üzerinde farklı çalışmalar yapılabilir arkadaşlar değerlendirmenizde fayda var bence.
ışığınız bol olsun.
yakın zamanda işlerlik kazanır bu bölüm umarım.
İçinde parada olduğu için "çalışan çocuklar" olabilir Kayserili arkadaşımızında gönlü olsun.
Siz fotoğrafları hazır edin bu gün açabilirim.
bu başlığı unutmuşum ben tamamen kendim açmama rağmen
Yeni aya girdiğimize göre bu ay başlatılaiblir sanırım Fikret Bey ne dersiniz?
cevap öbür aya gelir
konumuz ramazan ayı olur o zaman
İlgili olabilecek konular
-
Bugün: Canlı Yayın - Kim İpler Ara Güler'i?
16 Kas. 2023, 12:48 miratcenk
065916 Kas. 2023, 12:49
miratcenk -
14 Yılın Ardından Fotografhane Yeniden Yayında!
12 May. 2022, 11:23 miratcenk
090112 May. 2022, 11:23
miratcenk -
Canlı Yayın: Enine Boyuna Nft Ve Fotoğraf İlişkisi
30 Oca. 2022, 11:23 miratcenk
0132830 Oca. 2022, 11:23
miratcenk -
-
Nx5e Canlı Yayın Ekran Görüntüsü Silinmiyor
15 Tem. 2021, 14:36 yenicag
0176915 Tem. 2021, 14:37
yenicag -