Fotoğrafçılık Forumları
Açıklama...
Netfotograf.com, yaklaşık 2 senedir ortağı olduğum NFS Fotoğrafçılık ve Bilişim Tek. San. Tic. Ltd. Şti.'nin bünyesine katılmıştır. Devam eden yapılanma sürecinde, bugüne kadar sitemizin kontrol ve yönetiminde mevcut işlerinden büyük bir özveriyle fedakarlık yaparak amatör yapımızda aktif rol almış arkadaşların görevlerini devam ettirmeyeceklerini üzülerek tüm üyelere bildirim.
Bu karar, "zaman ayıramamak"tan ve taraf oldukları gerekçesiyle fikir beyanında yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiğini düşünen ilgili arkadaşlarımızında fikri alınarak alınmıştır.
Saygılarımla
#fdiker' tarafından 10.05.2007 11:21:33 tarihinde düzenlendi.
Hayırdır
Darbe marbe derken gerçek darbemi oldu yoksa.
Evet hayırdır diyoruz.
Sonunda buraya da vuruldu bu darbe midir nedir ondan işte..Hadi hayırlısı..Ama Fikret bey konuyu yanlış yere mi açtı yoksa bana mı öyle geşliyor..
işin özü nedir, anlayamadım
Kontrol ve yönetim görevinden ayrılan AS mı oluyor şimdi..?
geceyarısı muhtırası gibi ??
benim editörlükte suya yattı o zaman..
tüh.. gitti güzelim çilek
Arkadaşlar selam.
Tolga işin özünü sormuş bende lafı uzatmadan anlatmaya çalışayım.
Arkadaşlar son zamanlarda siteye ayırdığım vaktin ,aileme ayırdığım vakitten daha fazla olduğunu farkettim.
Özellikle makina incelemeleri için harcadığım zamanın çokluğu yüzünden ailem ve ben bu işten fazlası ile sıkıntı yaşamaya başlamıştık.
Amatör bir ruh ile bu güne kadar sitede Fikret e elimden gelen her türlü yardımı yapmaya çalışmış birisi olarak artık zamanımı siteden çok aileme,fotoğraf çekmeye ayıracağım.
Sitede bundan sonra buraya yazacağım yazılarımında kendi adıma olmasından dolayı çok daha rahat davranabileceğimi ,yazamadığım söyleyemediğim şeyleri daha rahat ifade edebileceğimi düşünmekteyim.
Geçen hafta gece yarısından sonra pazarbey,dadanagast,ben,buffalo gibi 3-5 arkadaşla sabahın 4 lerine kadar muhebbetin dibini bulmuştuk.Ancak o günün sabahı özelimden gönderilen mesajlara baktığımda ,yöneticilik görevim yüzünden arkadaşlarımla espri bile yapamıyacak bir noktaya geldiğimi gördüm.Çünkü espri içinde de geçse söylediklerimin ciddiye alınması bu görevin beni ne kadar sıktığını farkettirdi.
Artık kafam da ,klavyemde rahat.
OH BE.
Allah Fikret e kolaylıklar versin.
yani pentax sarı renk veriyor dimi
İlgili olabilecek konular
-
Youtube Başlık Açıklama Çeviri Nasıl Yapılır
04 Mar. 2022, 17:59 prodersler
093704 Mar. 2022, 17:59
prodersler -
Tosuncuk Türkiye'ye Dönüyor, Tosuncuk Açıklama
03 Tem. 2021, 18:37 prodersler