notyet
notyet (üye)
Trabzon / Amatör

Lütfen Yardım ,bu Objktif Nasıl?

arkadaşlar canon 350d makinem ,için yüksek zoomlu objektif almak istiyorum.Fazla param yok.Sigmanın 70-300mm lik apo lensini düşünüyorum.gittigidiyorda şöyle bir ilan var bu linkteki apo lens sizce iyi mi.yoksa değil mi.lütfen yardım edin.ALmayı düşünüyorum.
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=1936138

Tarih: 28 Nisan 2006, 18:14 - İp: yok
xtolga
xtolga (üye)
İstanbul / Amatör

Sigma 70-300 Apo macro fiyatına göre iyi kalite sunan bir lenstir.

ama ikinci el lens alırken görerek almak lazım. Mercek üzerinde çizik varsa işe yaramaz.

Tarih: 28 Nisan 2006, 20:14 - İp: 88.***.**3.126
leventyy
leventyy (üye)
Çankırı / Meraklı

350d makinen için gayet uygun bir lens. Ben de aynı lensi kullanıyorum, APO DG olanından. Tavsiye edebilirim. Yalnız, bu linkini verdiğin yerdeki açık arttırma rakamı pek iyi değil...Zaten sıfır olarak o lensin fiyatı o civarlarda...Şurdan 3 farklı modelini karşılaştırabilirsin :
http://www.macrofoto.com.tr/ara.asp?Ara=Sigma+70-300mm+

Tarih: 3 Mayıs 2006, 11:37 - İp: 193.***.**8.2
guneyt
guneyt (üye)
Ankara / Amatör

Hocam bu lensi sakın alma. Bu lens leventyy arkadaşımızın dediği gibi Apo Dg modeline benzer ama aynı kaliteyi sunmuyor. Bende 70-300 Apo Dg sahibiyim ve bunu alırken tüm eski modelleri araştırmıştım. Gittigidiyor'daki lens serinin ilk lensi ve hakkındaki yorumların çok kötü olmasının yanısıra macro özelliği yeni modellerdeki gibi 1:2 değil. Bundan sonra apo macro II cikti. Bu model iyiydi fakat serinin son lensi olan DG modeli en başarılı olanı.
Bu lensin sıfırını ben 365 Ytl'ye aldim. Tavsiyem seninde sıfır bir lens alman şeklinde olacaktır.
Son modelin fiyat performans olayına gelirsek şu anda belkide 50mm canon 1.8 lensinden sonraki en başarılı lens bu.

Tarih: 3 Mayıs 2006, 17:51 - İp: 213.***.**5.69
notyet
notyet (üye)
Trabzon / Amatör

peki arkadaşlar sigma 70-300mm apo dg lensi satın alabileceğim bir site biliyor musunuz (türk sitesi).ben trabzonda oturuyorum ve burda bulamadım.

Tarih: 3 Mayıs 2006, 21:58 - İp: 85.***.**5.101
fototto
fototto (üye)
Ankara / Amatör

Aydınlar foto marketten güvenle alabilirsin. Ben daha önce alışveriş yaptım sağlam ve hızlı bir şirket. Orada selçuk bey bana yardımcı olmuştu. Onunla görüşebilirsin. İstediğin ürün Burada
(pazarlık yapmayı unutma.

Tarih: 4 Mayıs 2006, 17:29 - İp: 85.***.**8.140
  • 1