Fotoğrafçılık Forumları
Lenslerrr.....
merhaba abilerim kardeşlerim sizlere 1 sorum olcak canon eos350d kit kullanıyorum ve artık yeni bi lens almanın zaman geldi diye düşünüyorum çünkü elimde lens kit oldugundan(18-55) zoomu yetersiz gelmeye başladı sizlere sorum hangi marka lens almalıyım ben 1-2 tane inceledm ancak acele etmek istemiyorum fikirlerinizi almak istedim
1-SIGMA 70-300 mm F/4-5,6 APO DG MACRO Lens(Canon Uyumlu)
2-SIGMA 70-300 mm F/4-5.6 DG Makro Lens (Canon Uyumlu )
3-TAMRON 70-300 MM AF 4-5.6 Dİ LD (Canon uyumlu )
incelediklerim bunlar istedgm lens bana her çekimde yardımcı olsun istyorum tabi bu belki imkansız olabilir ama yinede bir orta yolu vardır mutlaka yorumlarınız bekliyorum saygılar.
#hydrsal' tarafından 11.01.2009 15:25:44 tarihinde düzenlendi.
linkleri karışık yazmışsın. direkt tıklanacak şekilde kopyalasaydın ya kardeş..
yine de kopyalayıp tıkladım ama "bilgisayarınızdaki cookie'leri açın, görüntülenemiyor" dedi
link atmak iyi fikir deildi sanırım
içlerinden sigma apo olanı al
bence de.. sigma apo olanı al
Eğer deneme imkanı bulabiliyorsan ,
sigma apo macro 70-300 ve
tamron 70-300 ü deneyip makinende hangisi iyi sonuç veriyorsa onu al ,
tamronu sirkecide büyük postahane karşısındaki ithalatçısı denemeye izin veriyor ,
her sigma apo macro her makinede iyi sonuç vermeyebiliyor .
hayırlısı üzmeyeni nasib olsun .
illaki bu markalardan alayım diyorsan ben yukardakilerden hepsini denedim. içlerinde en iyisi sigma apo macro, mekanik olarak iyidir diyemem çok cızırtı yapıyo, fakat tamron'un odaklanmadaki gecikmeye değer, en azından (usm gibi olmasa da) kısa sürede odaklama yapıyor.
hayır iilla bunlardan biri olsun demiyorum ancak nakitim birraz kısıtlı o yüzden bunlar arasında tercih yapmak istedim
cvplar için teşekkürler arkadaşlar...
- 1