Fotoğrafçılık Forumları
Filtreler Hakkında Yardım Lütfen !!
selam arkadaşlar.ben fittreler hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim. kaç çeşit filtre vardı, ne işe yararlar bilmiyorum. ben canon s2 IS kullanıyorum.ayrıca bugün internetten 58 mm objektif adaptörü, lenshood ve beraberinde kenko UV filtre aldım. iyi yapmışmıyım. kenko marka nasıl iyi bit markamı? beni bu fültreler konusunda bilgilendiriseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler.
www.cokin.com canon için önce objettifi korumak için skylight veya uv aldıktan sonra vidalı filtreler yerine cokin kare filtre kullanmanızı öneririm
teşekkürler.ancak ben maalesef bugün yukarıda saydığım malzemeleri aldım.sanırım şimdilik onlarla idare etcem.bu filtreler ve işlevleri,görevleri hakkında daha detaylı bilgi veren olursa çok sevinirim.filtreler hakkında hiç bilgim yok.kaç çeşit filtre var ne işe yararlar, kullanmazsam ne olur ...v.b. teşekkürler...
selam akadaşlar.hepinize kırgınım ya ben. bir konu hakkında merakımı maalesef gidermeye yetmedi bu koskoca site.o yüzden sitem ediyorum. bakıyorum konu ile ilgili kitap felanda bulamadım .hepinize aşk olsun valla.
Selam,
Daha önce açılmış konuları tararsanız filtreler konusunda gerekli bilgiye ulaşabilirsiniz.
Bence, cevap alamamanızın nedeni yaz mevsimi sebebiyle forumdaki hareketin azalması. Makinesini alan kendisini dağa bayıra vuruyor..
forumları taradım ama yeterince cevap bulamadım. şu yaz bitmesin ama herkes bir an önce tatilden gelse keske. valla hepinizi bekliyorum.
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Biometrik Ve Vesikalık İçin Photoshop Filtre
25 Eki. 2022, 11:56 dyingsoul
0250125 Eki. 2022, 11:56
dyingsoul -
Objektif Türü Hakkında Yardım
11 Tem. 2021, 22:12 susurluk1981
0144911 Tem. 2021, 22:13
susurluk1980 -
-