Fotoğrafçılık Forumları
D550 Lens Seçimi
arkdaşlar merhabalar.bende aranıza katılıyorum.canon d550+18 55 kit lens ile berbaer aldım. manzara resimleri.küçük çocuklar ,yaşlı innsalar ve kuş bocek cekmek istiyorum. (hiç bi bilgim yok )forumalrıda okudum fakat anlayamıyorum lens ne almalaıyım bilgilerinize güvenrekten yardımalrınızı beklıyorum
canon d550+18 55 kit lens ile berbaer aldım
Almışsınız ya işte.
saygıdeğer ocaklılar agbı .senın fotografcılık bılgın yukesek kı butun konularda ızmınızı goruyorum.cevabınız ıcın teşekkur edıyorum.makro için de yeterlımı pekala
arkadasım makine elindeyse deneyerek gorebilirsin bunların hepsini zaten.
bu lensle senı memnun edecek sekilde makro cekilirmi gormek için denemen gerek.
ama sakın ha enstantane nedır dıyafram nedır hangı lens ne ıse yarar. bu lensın ustundeki sayılar neyı ifade eder, m a s p nedir,
fotograf cekerken nelere dikkat edilir ogrenmeden lense falan para harcama.
--
ozamana kadarda elineki lens zaten işini gorecek iyi bir lens.
gaijin saygıalr. bayramdan sonra ırana gıdıcem ucuz dıye duydum orda .gitmişken bi lens alım dıyorumm. daha makina gelmedi elime
Henüz makine ele alınmamış, makineyle verilen lens makineye takılmamış, bir kere bile deklanşöre basılmamış, ama hemen yeni bir lens arayışı içine girilmiş. Çok yanlış!
ocaklılar abi ozaman ben makinayı kulandıktan sonra lens bakayım ..)teşekkür ediyorum
mvltmrz
kucuk bir tekrar ve tavsiye
bir onceki mesajımda dediklerimi ogrenmeden ve makineyı ve lensi tam performanslarına yakın kullanmayı iyice ogrenmeden, ve tarzınızı belirlemeden ne cekmek istediginize karar vermeden lense para harcamayın.
gaijin
dedeğin gibi yapım. bıraz kullanım makınayı sonra alım.kursa gıtmeye gerek varmısıdr .denem yanılma yoluyla ılerleneebılırmı
imkanınız varsa kursa gidin, bu sekilde ilerlemek zor gorunuyor.
gerçekci davrandıgın için teşekkür ediyorum
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Sony Zve-10 İçin Lens Önerisi
27 May. 2024, 10:30 zeynelvardar
0113027 May. 2024, 10:30
zeynelvardar -
-
Podcast - Ordu Cephede, Zelenskiler Nerede???
17 Ağu. 2022, 09:14 miratcenk
098117 Ağu. 2022, 09:15
miratcenk -
Sıradışı Makroculuk: Ters Lens
20 Oca. 2009, 11:47 taneryildirim
293260626 Ara. 2021, 05:16
ertugrulkoca -
3 Lens Nikon 50mm F/1. 8 Nikon 85mm F/1. 8 Sigma 50mm F/1. 4
08 Şub. 2021, 14:03 hknbjk
2266411 Şub. 2021, 13:15
hknbjk -