saidt
saidt (üye)
Kocaeli / Amatör

Canon Lens İle Sıgma Lens Farkı?

bu iki modelin lensleri arasında ne kadar,nasıl bir fark vardır?renklerin keskinliği açısından vb..
bu iki modelde de en iyi en kullanışlı öne çıkabilecek modeller nelerdir?(1 defa alacaklar için lensi)çok
tşk.

Tarih: 24 Mayıs 2007, 17:06 - İp: 88.***.**3.121
ermanmen
ermanmen (üye)
İzmir / Amatör

fotograf konusunda konusabilecek durumda degilim ancak okuyunca birsey geldi aklima...
yıllarca tenis oynadim,haftada 4 gun antremandaydim.oradaki insanlari cok iyi tanıma firsatim oldu.
orada 3 grup insan vardi..
hocalar; sponsorlari olan,pahali ayakkabi-raketler kullananlar..
amatorler;hocalarin uzerindekileri almaya calısanlar boylece onlar gibi gorunebileceklerini-oynayabileceklerini dusunenler.oynamadiklari halde surekli raketin tellerini degistirenler(ayyy bu gevsediiiii)
klup oyunculari;kıyafetleri terden-gunesten renk degistirmis,ayakkabilarinin alti kortlarda kosusturmaktan erimis,telleri patlayana kadar kullanan kisiler..ama gercekten tenis oynayabilen kisiler...

Tarih: 26 Mayıs 2007, 16:02 - İp: 85.***.**5.63
ati2001
ati2001 (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

:

Tarih: 14 Eylül 2007, 02:56 - İp: 88.***.**2.187
sundance
sundance (üye)
İstanbul / Meraklı

kusura bakmayın hepsini okuyamadım ama yazmak istedim.

Deneyimlerime dayanarak şöyle diyebilirim.

1000$m varsa ve iki muadil lens canon ve sigma ise gider canon alırım. arada fiyat farkı olan lensleri boşuna arada fiyat farkı yok...

Tarih: 17 Eylül 2007, 19:58 - İp: 195.***.**4.157
ocant35
ocant35 (üye)
İzmir / Amatör

Elimde satılık Sigma EX 24-70 f/2,8 Aspherical DG-DF tertemiz Parasoleyi, kapakları, kutusuyla Lensim (550ytl) bulunduğundan bu konuda fikirlerimi rahat yazamıyorum.

Saygılarımla.

Tarih: 17 Eylül 2007, 22:20 - İp: 81.***.**1.200
sigmafoto
sigmafoto (üye)
İstanbul / Firma

Merhabalar
Sigma lens teknolojileri ile ilgili daha detaylı bilgi alabilmeniz için http://www.reproset.com.tr/sigma/lensler/index_tech.htm
adresini ziyaret etmenizi öneririm.
Ayrıca bir firma çalışanı olarak kendi markamız veya diğer markalarla ilgili herhangi bir yorum yapmaktansa sadece dünya lens pazarının %99 payının CANON NIKON ve SIGMA arasında paylaşıldığının bilgisini vermek istiyorum.
Hepinize iyi günler diliyorum.

Tarih: 19 Eylül 2007, 09:59 - İp: 213.***.**7.138
m_yaprak
m_yaprak (üye)
İstanbul / Amatör

HERKESE MERHABA... HERKES GÜZEL ŞEYLERDEN VE ÖNEMLİ KONULARA DEĞİNMİŞ GERÇEKTEN. HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM. BU İŞTE ÇOK ACEMİ OLAN BİRİ İÇİN ÖNEMLİ KONULAR BUNCA USTANIN ARASINDA BENİM GİBİ ACEMİLERE SUSMAK YARAŞIRMIŞ AMA BİZDE BURDAYIZ VE TAKİP EDİYORUZ DİYEBİLMEK İÇİN YAZDIM.... SAYGILAR. (YORUM YORUMDUR.....)

Tarih: 30 Eylül 2007, 10:21 - İp: 85.***.**1.41