headached
headached (üye)
İzmir / Meraklı

B&w Vs Sigma Filtre

selamlar herkese!
forumu takip etmeye çalışıyorum. sonuç olarak b&w filtrelerin (UV) en iyisi olduğu söylenmiş. ayrıca multicoated olması gerektiği eklenmiş. fakat ben hiçbir yerde b&w multicoated uv bulamadım. bir yerde sigma multicoated uv buldum. sigma b%w kadar iyi midir acep? bu 1. sorumdu. 2. sorum ise canon eos makinalarda fd lensleri kulanmak için bir dönüştürücü varmış. e bay de satıyorlar ama gerçekten çok pahalı.(kagosu ile birlikte yaklaşık 100 ytl ye felan geliyor). türkiyede bunu bulbileceğim bir yer var mı? yurtdışına çıktığımda bir bulgar arkadaşımda vardı. el yapımı olduğunu fakat internette de bulabileceğimi söylemişti. 3. ve son sorum ise 55mm-58mm converter da bulamıyorum
şimdiden herkese teşekkürler...

Tarih: 18 Şubat 2007, 15:42 - İp: 88.***.**4.245
dsc_dsc
dsc_dsc (üye)
Ankara / Doğa Fotoğrafçısı

www.gittigidiyor.com bakmanı tavsiye ederim bir ara vardı

Tarih: 18 Şubat 2007, 17:41 - İp: 85.***.**0.184
sholder
sholder (üye)
İstanbul / Meraklı

Headached,
BW türkiye mümessili zoom ithalat. Birkaçhafta önce gitmiştim herşey vardı. Aşağı adresten internet sitelerine girebilir sipariş verebilirsin. Zira İzmirden başka şansın yok. Sigma hakkında fikrim yok fakat BW en iyilerden birisi. Bunu fiyatındanda anlayacaksın.

http://www.zoomithalat.com/CategoryProducts.asp?LCategoryKey=14

Tarih: 19 Şubat 2007, 17:45 - İp: 88.***.**7.93
headached
headached (üye)
İzmir / Meraklı

teşekkürler sholder. fakat orada multicoated uv yok. multicoated olmayan da stokta yok. cokin filtreyi tavsiye eder misiniz?

Tarih: 20 Şubat 2007, 20:05 - İp: 88.***.**6.103
sdtyrdkn
sdtyrdkn (üye)
Bursa / Meraklı

sn ocaklılar cokin plastik malzemeden olduğu için çabuk çizilir demişti. bw en iyisiymiş.

Tarih: 21 Şubat 2007, 23:39 - İp: 88.***.**2.29
  • 1