serpilefe
serpilefe (üye)
Yurtdışı / Amatör

55-200sigma Obj. Yardim

Merhaba arkadaslar yine ben faydali bilgilerinizden dolayi cok tesekkur ederim simdi ben canon 400d kullanicisiyim tabiki amator kendim muhendis olmamdan oturu dis mekanlarda cekimler yapiyorum simdilik makineme 55-200sigma objektif aldim ve bu objektif hakkinda biraz bilgi istiyorum sizce yeterlimi ve bir doga tutkunu olarak doga fotograflarida cekmek istiyorum bu objektif yeterlimi egerki degilse ne onerirsiniz ve cekimlerimi hangi mod ve ayarlarda yapmami onerirsiniz simdiden herkese cok tesekkurler

Tarih: 24 Şubat 2007, 16:00 - İp: 88.***.**5.221
ceko
ceko (üye)
İstanbul / Haber Fotoğrafçısı

sigma 55-200mm amatörlere yönelik bir objektiftir. Sizde amatör olduğunuza göre bir sorun yok demektir Çok iyi fotoğraflar vermez ama sizi şimilik fazlasıyla tatmin eder. Bunun dışında geniş açılı bir zoom aralığına sahip objektif daha alsanız iyi olur. doğa ve manzara çekimleri için geniş açılı objektifler oldukça işinize yarar. bunun içinde yine sigmanın 17-70mm f/2,8-4,5 objektifini tavsiye ederim. makinenizi şimdilik otomatik modda çekim yaparsanız kötü fotoğraf çekme ihitimaliniz az olur.

Tarih: 24 Şubat 2007, 17:43 - İp: 85.***.**7.16
  • 1