andolini
andolini (üye)
İstanbul / Meraklı

Yeni Başlayanlar İçin Digi??

selam herkese. siteye aylar önce kayıt olmuştum. ilk forum mesajımı şu an yazıyorum. şu anda bir fotoğraf stüdyosunda photoshop kullanarak türlü maymunluklar yapıyorum. renklendirme, kıyafet değiştirme, rötuşlama, foto tamiri gibi şeyler yapıyorum. ayrıca freehand i de iyi biliyorum. sorunlarınız olursa beklerim. 1 hafta önce taksim buklamania da fotoğrafcılık kursuna başladım. bundan sonra bu siteye sık sık yazacağım gibi gözüküyor. photoshop ya da freehand konusunda bana soru sorabilirsiniz. asıl konu, hangi digitalle başlasam?? nikon d70 gibi iyi makinalar var tabi ama ben biraz daha ucuz olmasını, makro çekimler yapabilmesini istiyorum. lensi de önemli.. bi fikir verirmisiniz lütfen. şu an çalıştığım yerde istediğim makinayı daha ucuza alabilme imkanım var. buna göre toplam 800 euro ya kadar para vererek en iyi makina nasıl alınır? cevaplar için teşekkür

Tarih: 16 Aralık 2004, 16:14 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

Merhaba Sana ABD den 963 dolara herşey dahil d70 getittire bilirim.Üstelik 800 euroya birde güzel lens alırsınız.(d70 gövde)
Bunu yazmamım nedeni toplu indirimden yararlanmak ve halkımızın fazla para vermemesini istememdir...İstediğin bir mak.olursa yaz her türlü mak.getirilirmiş..

Tarih: 16 Aralık 2004, 16:45 - İp: yok
  • 1