kenanguven
kenanguven (üye)
Hatay / Firma

Satin Almada Yardim Kodakcx 7330???

DOSTLAR YARDIM EDIN LUTFEN KODAK EASYSHARE CX7430 MU YOKSA KODAK EASYSHARE CX7330 MU TAVSİYE EDERSİNİZ..YANI COK BIR FARK YOKSA CX7330 ALCAM..BİRDE BU FOTOFRAF MAKINESINI ONERİRMİSİNİZ???

Tarih: 20 Mart 2005, 21:43 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili rbaricello,
Önceki yazılarından edindiğim intibaa senin bir fotoğraf malzemeleri toptancısı olduğundur.
Sen esnaf ben ise teknik servisim.Birbirini bütünleyen ancak farklı kulvarlarda koşan kişileriz.
"Bilir kişiliğime "gösterdiğin hassasiyete teşekkür ederim.Zira o sıfat bana 29 yıllık meslek hayatımın ve rahle-i tedriste çürütüğüm dirseklerimin bir mükafatı olarak uygun görüldü....Sen de benim gibi yaptığın işi ve adını açıkla ki bende sana hak ettiğin hassasiyeti göstereyim gerekli açıklamaları yapayım....

Tarih: 23 Mart 2005, 02:06 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

sevgili burkay,
öncelikle medeni cevabın için teşekkür eder ve maksadını aşan cevabım için özür dilerim. Amacım sizin Kodak'a karşı olumsuz önyargınızı vurgulamaktı. Yoksa, sizin mesleki bilginize ve yorumlarınıza asla bir sözüm olamaz. Zira uzun zamandır bizzat yorumlarınızdan yararlanıyorum ve çok şey öğrendiğimi inkar edemem. Devir, dediğiniz gibi, maalesef bir cilalı imaj devri ama kaliteniz düşükse de o imajı uzun süre sürdürmeniz mümkün değildir. Fotoğrafçılık alanında 100 yıldan fazla bir süredir faaliyet gösteren Kodak'ın, fotoğrafçılıktan anlamadığını ya da ürünlerinin kalitesiz olduğunu iddia etmek sizce hakkaniyetli bir davranış tarzı mıdır? Elbette ki bir Leica,Hasselblad, Nikon ya da Canon kadar tercih edilmese de, ortalama tüketiciye hitap eden gayet tatminkar ürünleri uzun yıllardır başarıyla piyasaya sürdüklerini siz de takdir edersiniz. Yanlış anlamayın, ben şu anda Kodak kullanmıyorum. Ama yıllar önce filmli küçük bir makinem vardı ve uzun yıllar beğenerek kullanmıştım. Benim anlatmak istediğim herkes kendi beğenisi ve bütçesine uygun makineyi alsın. Üstelik Kodak'ların fiyatları Türkiye'de ABD'den çok farklı da değil.

Tarih: 23 Mart 2005, 09:25 - İp: yok
mrsim
mrsim (üye)
Ankara / Meraklı

rbaricello yazmışki ilk fotoğraf makinesini üreten firmaymış.
ona bakarsan Türkiye de ilk kurulan futbol takımı BJK ama UEFA ve SÜPER KUPA yı GALATASARAY aldı.İlk olan en iyisini yapar diye bir kuralmı var.
İstediğiniz kadar borazanlığını yapın kodak makine konusunda bırakın Canon u Nikon u , Pentax seviyesinde bile değildir.Zorunuza gitmesin gerçek böyle.Ayrıca da Burukay usta cihazların içini açıp gördüğüne göre fikir sahibi olması çok doğal.Yani anlayacağınız bazıları gibi ! satışını yaptığı için değil bizzat içlerini gördüğü ve bu işe gönül verdiği için tüketicilere tavsiyelerde bulunuyor.Böyle üyeleri usandırınca elinize ne geçecek onuda anlamış değilim.

#mrsim' tarafından 23.03.2005 10:56:25 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 23 Mart 2005, 10:52 - İp: yok