keek
keek (üye)
Kocaeli / Amatör

Sanyo E6 Hakkında Yardım

Herkese slmlar. Fotoğraf makineleri hakkında pek fazla bilgim yok.Bu günlerde bir makine alacağım.Makineleri inceledim.tabii kendi çapımda SanyoE6 baya hoşuma gitti.Yerinde baktım inceledim.şimdi sizden yardım istiyorum.Sizce bu makineyi alsam işimi görürmü yoksa bu fiyata bu makine alınmazmı Yardımcı olursanız sevinirim. Özellikleri şunlar

· SANYO VPC-E6 6.37 mega piksel(2816x2112 )CCD,
· 10 Megapiksel İnterpelasyon (3680x2760),
· 3x optik zoom(38-114mm. Lens),
· 4x dijital zoom,
· 3’’inch TFT LCD Ekran(230.000 piksel),
· 1cm. yakın çekim,
· ses kayıt özelliği,
· web-cam kamera özelliği,
· 16MB.SD dahili hafıza kartı,
· Yüksek hızlı seri çekim,
· otomatik çekim,
· manuel ve 5 pozisyon otomatik beyaz ışık ayarı,
· (0.5sn.) açılma ve odaklama hızı,
· video (640x480) sn/30 kare sesli MPEG-4 çekim,
· Küçük ve ince hacim (97,7(W)x 59,5(H)x22,8(D)- 153gr. Batarya dahil),
· Magnezyum Gövde,Dokunmatik Sensor (Odaklama),
· gece-spor- portre-manzara- composite-fireworks-sepia-siyah beyaz-vesikalık-keskinlik ayarı-parlak ışık çekim ayarları,
· Pict Print,
· Exif Print özelliği,
· Lithium-ion batarya,
· şarj cihazı USB-PC-TV kablosu,
· Ulead Photo Explorer 8.5 SE Basic fotoğraf programı,
· Motion Director SE 1.1 fotoğraf düzeltme programı,
· Quick Time video programı
· Türkçe kullanım kılavuzu
· 2 yıl garanti
Fiyatı: 659ytl yorumlarınızı bekliyorum.teşekkürler

Tarih: 14 Temmuz 2006, 19:10 - İp: 85.***.**6.135
mstfckr61
mstfckr61 (üye)
Trabzon / Amatör

Şahsen benim 659 YTL param olsa ve fotoğraf makinesi alacak olsam daha farklı bir model bakardım. Ya da en azından Canon, Nikon, Kodak, Fuji, Sony gibi bu alanda kendini ispatlamış bir markanın bir modeline ilgi gösterirdim. İş sadece makine almayla da bitmiyo. İki yıl garanti var diyosun ama servis var mı. Yarın bir arızası olduğunda kime götüreceğini biliyo musun? Bence bu sitede ve diğer fotoğraf siteleri ve forumlarında biraz daha dolan ondan sonra makine al. Mutlaka daha doğru bilgiler alacaksın ve senin işine yarayacak makinanın hangisi olduğuna karar vereceksin. (Bu arada bu modelle ilgili örnek fotoğraflar şu adreste var: http://www.steves-digicams.com/2005_reviews/sanyo_e6_samples.html İstersen bir bak. ) Selamlar...

Tarih: 15 Temmuz 2006, 11:31 - İp: 81.***.**0.51
ossser
ossser (üye)
Malatya / Amatör

mstfckr arkadaşıma katılıyorum.
659 ytl para ile kendi kalitesini ispatlamış ve hemen hemen aynı özelliklere sahip daha güzel bir makina almanız mümkün.
kaldı ki makinanın etkin çözünürlüğü 6.57 mp ve interpolasyonla 10 mp çıkabildiği söyleniyor ki bu kapital düzenin pazarlama stratejilerinin müşteriyi bir nevi aldatmacası. bence buna takılı kalma.

canon nikon sony ve panasonic gibi tanınmış markaların modellerine baklmanı öneririm.

ayrıca makinadan beklentin ne bunları da daha net belirtirsen sanıarım ustalar daha net cevap verebilirler.

Tarih: 15 Temmuz 2006, 15:08 - İp: 88.***.**1.33
keek
keek (üye)
Kocaeli / Amatör

daha fazla yardım yok anlaşılan,amacım sadece fotograf çekmek profesyonelce deil

Tarih: 19 Temmuz 2006, 09:13 - İp: 85.***.**9.177
  • 1