hascancan
hascancan (üye)
Isparta / Amatör

Sanırım Kararımı Vermek Üzereyim

en sonunda kararımı vermeye çok yaklaştım.hp707,kodak7530 ve canon 510 arasından kodağa daha yakınım hp kafamı hala meşgul ediyor.şimdide fiyat derdine düştüm.kredi kartına en az 10 taksit olmak üzere bu ürünlerin fiyatları nerede ne kadar ve nerede daha ucuz bana yardım ederseniz sevinirim.
teşekkür ederim.
sizi bu son meşgul edişim artık bende kullandığım cihazın +ları ve - lerini anlatcam herkese.

Tarih: 11 Mayıs 2005, 10:59 - İp: yok
hascancan
hascancan (üye)
Isparta / Amatör

neden kimse iyi yapıyorsun veya kötü yapıyorsun diye bir yorumda bulunmuyor.

Tarih: 11 Mayıs 2005, 14:29 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

internette hepsiburada, ideefixe, vatancomputer gibi yerlerden temin edebilirsiniz. Vatan'da CardFinans'a 15 taksit var. diğer ikisi ise çeşitli kartlara 6-8 taksit yapiyorlar. Hepsiburada'da a510'u 456 ytl'ye satiyorlar. eğer video önemli değilse a510'u tavsiye ederim. video önemliyse, o taktirde diğer ikisi olabilir. ikisi de iyidir, hp707'nin manuel ayarları daha fazla kodak'tan (ve foto kalitesi de oldukça iyi). ama hp'nin servisi çok kötü.

Tarih: 11 Mayıs 2005, 14:38 - İp: yok
hascancan
hascancan (üye)
Isparta / Amatör

veeeeeeeeee hp r707 almaya karar verdim son kararım budur.
yarın alacağım.beni bu karara iten sebep.kodak ve diğerleriyle kıyasladığımda fiyat ve eder kıyasında çok avantajlı olduğunu görmemdir.ayrıca yorumları hep iyi.biraz daha rahatladım.bakalım neler olcak
herkese selamlar...

Tarih: 11 Mayıs 2005, 14:38 - İp: yok
betelgeuse
betelgeuse (üye)
Ankara / Meraklı

Selam,
HP nin manuel ayarları konusunda emin misiniz? Bilgidim kadarıyla o makinada sadece aperture önceligi var, o da sadece full açık ve full kapalı diyafram olmak üzere iki secenek sunuyor.

Tarih: 11 Mayıs 2005, 16:21 - İp: yok
centurion
centurion (üye)
İstanbul / Meraklı

doğru, bir de manuel fokus olayı var. dx 4530'da bunların hiçbiri yok. ben ikisini mukayese ediyorum.

Tarih: 11 Mayıs 2005, 16:31 - İp: yok
dralper
dralper (üye)
Adana / Amatör

bence iyi düşün 707 için bende iyi yorumlar okudum ama sonra servis problemini duyunca vazgeçtim yinede sen bilirsin.. ayrıca bir-iki manuel özellik seni kandırmasın. o kadara az özellik var yada yok pek birşey fark etmez..

Tarih: 12 Mayıs 2005, 12:08 - İp: yok
enderonur
enderonur (üye)
Ankara / Meraklı

nikon 4100 veya 3700 modellerini atlam optiği gerçekten güzel
hem sattığım için hemde müşterilerim çektikleri fotoğrafları tab ettirmeye getirdiği için biliyorum. Makineler biraz hantal işliyor ama dediğim gibi ren keskinlikleri harika

Tarih: 13 Mayıs 2005, 17:40 - İp: yok
mustafam
mustafam (üye)
Ankara / Amatör

Önceki makinam Fuji A205'ti. Taş gibi makinaydı. Fotograf kalitesi de mükemmeldi.Auto ayarda şu an kullandığım Canon kadar iyi çekiyordu. Tadı damağımda kaldı doğrusu. Diğer fujilerin de öyle olduğu kanısındayım. Bütçeniz yeterliyse E500 yada E510'u incelemenizi tavsiye ederim.
(Biraz konu dışı oldu.Kusura bakılmasın)

#mustafam' tarafından 14.05.2005 10:48:02 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 14 Mayıs 2005, 10:45 - İp: yok
  • 1