herseyguze
herseyguze (üye)
Adana / Meraklı

Panasonic Fz-18 Satın Alm Ve Suriye

merhaba arkadaşlar, yaptığım uzun araştırmalar sonucunda bir fz-18 almaya karar verdim ancak çeşitli fiyatlar konusunda kararsızım. ki yarından itibaren yürürlüğe girecek olan ÖTV zammı işimi daha çok zorlaştırıyor. o yüzden yurt dışından getirme işine sıcak bakıyorum. bu konuda genellikle amerikanın falan adı geçiyor ama ben suriye tarafından getirtmeyi düşünüyorum(hatayda oturduğum için ordan getirtme imkanım daha fazla). yanlış yapmış olurmuyum? bir aksilik çıkarmı? hiç bir bilgim yok ve bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Tarih: 30 Haziran 2008, 16:26 - İp: 88.***.**1.174
herseyguze
herseyguze (üye)
Adana / Meraklı

yok mu hiç bilgisi olan yav

Tarih: 30 Haziran 2008, 17:01 - İp: 88.***.**1.174
ipana73
ipana73 (üye)
Antalya / Amatör

Hocam,
Gönül rahatlığı ile al rahat rahat kullan 3 aydır kullanıyorum süper kere süper
dil sorunun olursa yaz bana yardımcı olurum.
[email protected]

US den aldım ben 400$.
canon 30D makinamda var farkı anlıyorum endişelenme AL kullan videodan bile resim çekebilirsin

Tarih: 30 Haziran 2008, 20:52 - İp: 203.***.**0.67
viper05
viper05 (üye)
İstanbul / Meraklı

arkadsim ben suriyede sam'da yasiyorum ... ama burada makinelar ucuz degil aksine turkiyeden daha pahali... amerikadan imkanin varsa almani tavsiye ederim... suriyede bulursan halep'te satan yer felan banada haber ver.. haleb'e bakmadim cunku... iyi gunler...

Tarih: 30 Haziran 2008, 21:16 - İp: 216.***.**1.61
herseyguze
herseyguze (üye)
Adana / Meraklı

evet suriyedeki fiyatları tam olarak bilmiyorum ama zaten bana makinayı oraları bilen biri getirecek, suriye değilde belki başka bir ülkedir o taraflardan, olmazsa amerika denerim veya doğubankta 600-700 ytl arası diyolar garantisiz, son çare ordan alırım artık

Tarih: 1 Temmuz 2008, 10:39 - İp: 88.***.**1.174
herseyguze
herseyguze (üye)
Adana / Meraklı

saolasın ipana73, inglizce olursa sorun yaşamam ama arapça falan gelirse sorun olabilir bakacağız artık..

Tarih: 1 Temmuz 2008, 10:41 - İp: 88.***.**1.174
  • 1