Fotoğrafçılık Forumları
P. Sonic Fz-18 & Nikon P80 Arıyorum
Merhaba arkadaşlar. Özellikle fotoğraf galerisinde muhteşem resimleri görünce fotoğraf makinası alma hevesim iyice arttı. Yaptığım araştırmalar sonucunda Panasonic FZ-18 veya Nikon P80 modellerinden birini almaya karar verdim. Ancak Ankara'da Teknosa mağazalarında incelemek için bile bu makinalara ulaşamadım.
600-650 YTL arası bu makinalardan alma şansım var mıdır arkadaşlar bilgi sahibi olanlar lütfen paylaşsın.
#mengenlix' tarafından 02.08.2008 01:06:38 tarihinde düzenlendi.
#mengenlix' tarafından 02.08.2008 01:07:04 tarihinde düzenlendi.
Merhabalar
Nikon P80 Almayı düşündüğünüzü söylemişsiniz.Ben Yeni aldığım p8o ihtiyaç duyduğum için satmayı düşünüyorum.Mükemmel kaliteli profesyonel resim çekebilen bir makinadır.Tavsiyemdir.35 yıldır fotoğrafla uğraşıyorum.Herkese Tavsiyemdir.
Dediğinizi anlayamadım ki?
YEni aldığınız p80'i satmayı mı düşünüyorsunuz?
2,5 ay önce aldığım fz 18 i satıyorum.yanında 4gb kingston hafıza kartı+orj.yedek pil+uv filtre+polarize filtre+tripot ve tüm kutu içeriği ile birlikte 550 ytl.işten ayrıldım ihtiyaçtan satmaktayım.
dadas2525 merak ettiğim bişey var fz18'in menüsü Türkçe mi?
Eğer Türkçe değilse de Türkçe'ye dönüştürülebiliyor mu?
Sattığınız makinayı almadan önce incelemek isterdim.
HAYIR TÜRKÇE DEĞİL.AMA TR YE ÇEVRİLE BİLİYOR.TABİ PANASONOC BAYİLERİ MAKİNE ABD DEN GELDİĞİ İÇİN ÜCRET ALIYORLARMIŞ.NE KADAR OLDUĞUNU BİLMİYORUM.YANLIZ BENCE GEREKSİZ.BEN İNGİLİZCEM OLMADIĞI HALDE ÇÖZDÜM MAKİNEYİ.AYRICA SİZE TÜRKÇE KULLANMA KLAVUZU DA VERİRİM.BİLGİSAYARINIZ VARSA ORDAN TAKİP EDİP MAKİNEYİ DAHA ÇABUK ÇÖZERSİNİZ.VEDE BİREBİR YARDIMCIDA OLABİLİRİM.AMA ASIL ÖNEMLİ OLAN SILKYPIX DEVELOPER PROGRAMI AMA ODA İNGİLİZCE.BUNA RAĞMEN RAW FORMATLI ÇEKİMLERDE HARİKA FOTOĞRAFLARA BU PROĞRAMLA ULAŞMAK MÜMKÜN.BU PROĞRAM FZ18 İN KUTUSUNDAN ÇIKAN CD İLE BEN İNTERNETTEN YENİ VERSİYONUNU YÜKLEDİM.BU KONU İLE İLGİLİ DONANIMHABER FORUMLARINDA YARDIMCI OLACAK ÇANAKKALELİ BİR ARKADAŞ VAR.AYRICA MAKİNEYİ ALACAK OLURSANIZ SİZE AMATÖRLER İÇİN HAZIRLANMIŞ BİR DVD HEDİYE EDERİM.FOTOĞRAF ÇEKİM TEKNİKLERİNDEN FALAN BAHSEDİYOR.
mesaj attım oradan haberleşebiliriz.
merhaba fz 18 i yalçınlar satıyordu ankara' da ama hala ellerinde var mı bilmem 999 ytl idi. ben tripodda internet sayfasında 2. el fiyatını 600 ytl olarak veren bir satıcı gördüm eğer cesaret ederseniz tripod foto diye taratın. yalçınlar p80 de satıyor 890 ytl sanırım fiyatı. teknosalarda kalmamış olabilir.
ozge71 sen nediyonya ben 3 aylık fz18 i 4gb hafıza kartı +orj.yedek pil+tripot+uv filtre+polarize filtre+tüm kutu içeriği ile birlikte 550 ye satamıyorum.yançınlardakine kim dönüp bakacak.ha garantimi dedin?bozulursa yenisi alırsın.nasılsa yarı fiyatına))birde h50 yi garantili bir arkadaş lcd yi çatlatmış.tabi garantiye güveniyo.250 ytl istemiş servis.yerim öyle garantiyi.zaten abd de satılan ürünler herzaman tr dekilerden dahja kaliteli.benim çalıştığım türk şirket bile en kusursuz ürünleri yurt dışına defoluları iç piyasaya sürüyo.çünkü dışarıda müşteriyi koruyan kanunlar çok iyi.kinse cesarat edipte buzuk ürün piyasaya süremiyo.acı ama gerçek..
e işte ben dönüp baktım.. nakit bir paran olmayıp ta bir de makine için para biriktirecek kadar bekleyemeyince haliyle küçük taksitler halinde almaya yöneliyorsun... ben istemem mi trink para verip yarı fiyata almak... garantiyi o kadar takmıyorum aslında, malesef cep telefonu bilgisayar kaynaklı öğrendim hiç işlemedigini ve yurt dışında tüketicinin korunması konusunda da çok haklısınız. ama unutmayın ki bu forumları gezerken amacı neyi nerde kaça bulacagını öğrenmek olan bir sürü insan var, illa alsınlar diye değil ama bildigimi paylaşmanın nesi yanlış?? bir de şöyle düşünün benim nakit olmayınca ne kadar pahalı almak zorunda kaldığımı da bir örnek olarak bilmeleri sizin açınızdan iyi değil midir.
özge71 elbette kendine göre haklısın.bende senin durumundaydım.taksit ödemek yerine biriktirdim.ve öyle aldım.çünkü satarken çok zarar edersin.hele taksitler bitmek bilmez.belki aldığına pişman bile olursun.o bakımdan dedim.
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Caz'ın Kadrajı'nın Bu Haftaki Konuğu Cenk Mirat Pekcanattı
15 Kas. 2024, 13:35 miratcenk
020215 Kas. 2024, 13:35
miratcenk -
Sony Ccd-tr502e Pal Handycam Kristal Sorunu
28 Eki. 2024, 23:57 romantikhaydut
229029 Eki. 2024, 15:14
romantikhaydut -