doll_
doll_ (üye)
Ankara / Amatör

Önerileri Bekliyorum

öncelikle konuyu yanlış yere açmışsam özürdilerim.
fotoğraf çekmek bana büyük bir zevk veriyor. fotoğraf çekimini telefonumla yapıyordum ama bu işi biraz daha ileri götürmek istiyorum ve bi makina almayı düşünüyorum.
insan fotoğrafları ve portre çekmekten hoşlanıyorum. cep tipi bir makina olsun istiyorum. her an yanımda olmalı. öğrenciyim ve makinayı harçlıkları biriktirerek alıcam 400e kadar çıkabilrim sanırım bu bilgilere göre bi makina önerirseniz sevinirim.

Tarih: 27 Temmuz 2008, 14:19 - İp: 78.***.**1.238
sansabosa
sansabosa (Dedektif)
Ankara / Özel Gün Fotoğrafçısı

Ah ah bu konular çok açıldı çok önce açılan diğer konuları inceleseniz sonra konu açmaya kalksanız tatmin olmazsanız...

Önce araştırın derim...

Tarih: 27 Temmuz 2008, 14:34 - İp: 85.***.**7.86
panctom
panctom (Objektif)
İzmir / Amatör

arif güzel yazmış

nerde araştıracaksın?
hemen adres vereyim:

bu sitenin forum bölümünde, "kompakt dfm satın alma rehberi" var.

işte orada

onlarca makine konuşuldu ve bilgiler var. eğer takılırsan, o konulardan birkaçının altına yazabilirsin mesela..

Tarih: 27 Temmuz 2008, 15:23 - İp: 88.***.**5.128
onrkorkmaz
onrkorkmaz (üye)
İstanbul / Meraklı

öncelikle cep tipi (manuel modları olmayan) bir fotoğraf makinsi almayı düşünüyosan bu hobini bir adım öne götürmüş olmazsın bas-çek mantığıyla devam etmiş olursun eğer biraz sihir görmek istiyorsan mutlaka manuel ayarları olan bir dijital makine al derim

400 lira civarında ise alabileceğin çok makina var

şuan benim de kullandığım fuji s5600 bu fiyat aralığında bir makinedir ebatları tabi pekte cepte taşımaya uygun değil ama bir bak derim

Tarih: 27 Temmuz 2008, 17:43 - İp: 88.***.**5.117
  • 1