Fotoğrafçılık Forumları
Nikon Coolpix 8700 Kullanma Kılavuz
Arkadaşlar,
Elinde Nikon Coolpix 8700'ün Türkçe kullanma kılavuzu olan, veya bu kılavuzun internet ortamından nasıl temin edilebileceği bilgisine sahip olanlar var ise, benimle temasa geçmelerini önem ile rica ederim.
Hepinize iyi yıllar, barış ve mutluluk dolu seneler.
Ben de arıyorum email adresim [email protected] elinde olan bana da gönderirse çok sevinirim.İyi akşamlar.
arkadaşlar ben de arıyorum. nikon distribütörüne telefon açtım, 30 milyon liraya satıyor.
dünyada sadece burda bir kullanma kılavuzu parayla satılıyordur. eğer hiç bulamazsak, kişi başı 10 ar milyon verip alalım, fotokopi çektirir kullanırız.. olur mu?
[email protected]
Ben kabul ediyorum bir de sorum olacak pil şarş kablosu normal prize olmuyor olanı var mı acaba ?Teşekkürler
geç cevap için kusura bakmayın arkdaşlar. seyehatte olduğum için anca maillerime bakabildim. fikir bencede çok uygun, sadece gönüllü bir arkadşımızın bu işi üstlenip sonuna kadar götürmesi gerek.
selamlar, sevgiler
Arkadaşlar banada 8700 türkçe klavuz lazım. yardımcı olursanız sevinirim.
kılavuz konusunda kimse üstüne sorumluluk almak istemiyor galiba, nedersiniz?
Benim başka bir sorum olacak, pil süresi bana çok kısa geldi, yaklaşık 45 poz çektim ve bunu 3 saat içinde yaptım, deneme amaçlı olduğu için bir çok kere flaş kullandım ve makina genelde hep "on" pozisyonunda idi, sizlerde durum nasıl?
bana bu konuda tecrübelerinizden yararlanarak cevap verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Arkadaşlar şu anda keşke Türkiye'de olsaydım size 8700'ün Türkçe kullanma klavuzunu fotokopisini çekip iletebilirsim. Neyse, yakın bir gelecekte gelmeyi planlıyorum.
hocam;
fotokopiden ziyade, scan edip, pdf veya tif formatında mailleme şansın olur mu?
İlgine şimdiden teşekkürler,
mail adres: [email protected]
5700 - 8700 - 8800 İçin TR Kullanma klavuzu PDF
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=702743
- 1
İlgili olabilecek konular
-
-
Nikon F55 Türkçe Kullanma Kılavuzu
06 Ağu. 2006, 19:27 tekin43
3321712 Nis. 2023, 13:15
sametcan97 -