hawkmoon
hawkmoon (üye)
İstanbul / Amatör

Nikon 2100

Merhaba arkadaşlar,

yakın bir tarihte nikon 2100 modeli ile çekim olanağı buldum. size makro modu ile çektiğim (biraz acemice de olsa) bir resim yolluyorum. Bu makine biraz eski bir model olmaya başlamakla ve piyasada artık 5-7-8-mp'lik ürünler standart hale gelmekle beraber; 2 megapixellik nikon çok kaliteli ve net resimler elde etmek mümkün.

resim için link:
http://rapidshare.de/files/2426285/DSCN3544.JPG.html
bu menim ilk makro çekimim; deneyimli dostlar lütfen eleştiirmeyin. Sadece bilgi paylaşım sürecine katkıda bulunmak istedim...)
hepinize selamlar

Tarih: 16 Haziran 2005, 21:02 - İp: yok
dadanagast
dadanagast (muhtar)
Yurtdışı / Amatör

fotografi gorebilmek icin premium account istiyor rapidshare.. zaten bunu hep yapiyor.. yakinda tekrar dener bakarim fotografina.. tesekkurler.

Tarih: 16 Haziran 2005, 22:49 - İp: yok
murat 856
murat 856 (üye)
Çanakkale / Doğa Fotoğrafçısı

Fotoğrafını görmedim ama emin ol ki böyle makinalar senin benim gibi amatörleri rahat karşılar.Ama bir yere kadar.Bence bir iki üst modellerinden kendine edinmelisin.Bu sitedeysen fotoğrafçılığa ilgi duyuyorsun demektie dimi?

Tarih: 16 Haziran 2005, 23:00 - İp: yok
hawkmoon
hawkmoon (üye)
İstanbul / Amatör

Selam Arkadaşlar,

Murat; öncelikle size bir önerim var: rapidshare'de premium kısmını seçmiyorsunuz; free butonuna basıp alt satırda yazan saniye kadar bekliyorsunuz ve süre dolduğunda da dosya adresini işaretleyip yüklüyorsunuz. Premium kısmınızı seçmenize hiç gerek yok. Aslında çok basit.

Dadanagast; evet dostum söylediklerinize tamamen katılıyorum bu arada 2100 maalesef bana ait değildi ama kısa bir süre deneme olanağı buldum. Söylediğim gibi 2mp'lik bir makieden beklenmeyecek kaliteli, canlı renklere sahip olan bir ürün (ne de olsa nikon). ikinci eli de amatörler için cazip. Ayrıca geniş bir de pazarlık marjına sahip oluyorsunuz. Tabi ikinci el ürünlerin belirli bir risk düzeyi de olmuyor değil. Tekrar çektiğimde onlar da forumdaki dostlarımın izlenimine sunacağım. Ayrıca minolta g400 ile çekim yapma durumum da olabilir. Onları da zamanı geldiğinde upload ederim.
Sonuçta amaç biz fotoğraf sevenlerin bilgi ve düşüncelerini paylaştıkları düzeyli bir platform değil mi?
Hepinize Selamlar

Tarih: 17 Haziran 2005, 12:23 - İp: yok
  • 1