Fotoğrafçılık Forumları
Nereden Almalı?
Arkadaslar yaptıgım arastırma neticesinde Sony cybershot N1 almaya karar verdım ve buyuk bir firmada 845 ytl ye buldum. 2 yıllık sony turkiye garantisi ile birlikte.
Ancak bazı acık arttırma sitelerinde(reklam olmaması için yazmadım) Sony cybershot N2 modeli 690 ytl ye buldum üstelik garantide veriyorlar(urunun en ucuz fiatı 1100 ytl)
Şimdi kafam allak bullak oldu. Acaba bu sitelerde (yerli siteler) doğubank misali mi diye düşünüyorum.
Makinenin pilinin sahte olma olasılığı memory card ın sahte olma olasılığı makinenin japon deilde çin malı olabileceği ihtimalleri beni düşündürüyor.
Bu 2 modeli garantili olarak en ucuz nereden alabilirim.
Birde bahsettiğim acık arttırma sitelerine güvenilir mi? Kullanan daha önce alan arkadasların yorumlarını bekliyorum.
Arkadaşım. Senin o gördüğün açık arttırma sitalerinde cihazın sıfır olduğuna dair hiçbirşey bulamazsın. Ama cihazın garantisiz fiyatı 630 ytl dir. hazfıza kartınında sahtesi 45 ytl ( 1 gb ). Sony DSC-N2'nin Sony garantilisi en son 1040 ytl ye verdim. Sitelerden ne çıkacağı belli olmaz, site sağlam olsa bile kargo şirketlerinin ne yapacağı belli olmaz. Komşumuzun başına gelenlerden biliyorum. Doğubank'dan alabilirsin. Dükkanına göre farkeder
Abi İstanbul gibi bi yerde oturma gibi bi nimet var elinizde değerlendirin lütfen...
arkadaşlar ben de ssiteleri inceliyorum ve bu siteler güvenlidir.
örnek vereyim gittigidiyor'dan bir ürün beğendin parasını ödeme yapıyon ve alıyon.ama para langırt diye adamın cebine inmiyor öyle kolay paypal hesabı diyolar bir havuzda bekletiliyor. kargo ile sana ürün geliyor bakıyorsun inceliyorsun japonmu çinmi sahtemi gerçekmi (tabii anladığını ve ayırt edebileceğini düşünüyorum) inceliyon.
ürünü begendin mi 3 gün içinde siteye giriyon yine tamam ben ürünü beğendim para satıcıya ödensin diyon ve o kişi parasını ancak alıyor.
eee ürün baktın iyi değil 2. el görünüyor yadan alanyandı diyosun hemen 3 gün içinde geri yolluyon (tavsiyem kargo gelince incele ve beğenmezsen aynen geri yolla)ve paranı geri iade garantisi kapsamında geri alıyon.
alış verişte satıcı hakkında yorumları mutlaka oku ama mutlaka oku.3 yada 4 yıldızlı olan kişilerde - puan var demeketir iyi incele o yorumları neden - puan vermişler bak.
genelde 5 yıldızlı olan kişilerden alış veriş yapmaya bak.tabi kötü yorumlar varsada iyi incele.
hadi hayırlısı 7up
ımarım bilgilendirmişizdir seni.
bende gittigidiyordan cok urun sattim ve halada satiyorum ama orda %10 komisyon kesildigi icin mumkun mertebe elden satmaya calisiyorum ordaki cogu urunler amerikadan gelir bende baska bir yoldan hong kongtan getiriyorum eger dusundugunuz bir model olursa bana bi sorun dslr haricinde agirlikli sony ve canon lardan iyi fiyat verebilirim
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Hangi Fotoğraf Makinesini Almalıyım?
06 Mar. 2023, 00:49 alperencnky
1179231 May. 2024, 19:07
compozer -
Tapu Harcı Nasıl Nereden Yatırılır Ziraat Bankası
04 Kas. 2022, 00:09 prodersler
083604 Kas. 2022, 00:10
prodersler -
Seyahat İzin Belgesi Nasıl Alınır Nereden Alınır Ş
05 May. 2021, 04:50 prodersler
0126805 May. 2021, 04:51
prodersler -
-
Fujifilm Xt4 mü Sony A7 III mü Almalıyım
08 Tem. 2020, 15:33 xxray
4400328 Oca. 2021, 23:30
dioloh -
Dnp Ds 40 İçin Ribon Klavuzu Nereden Bulabilirim ?
03 Mar. 2018, 16:41 eagle82
0340603 Mar. 2018, 16:41
eagle82 -
Erkek Arkadaşımın Cool Babasına Ne Hediye Almalıy
17 Eki. 2017, 09:59 yemezlercici
0172017 Eki. 2017, 10:00
yemezlercici -