ugurluhan
ugurluhan (üye)
Giresun / Amatör

Nereden Alınır

Arkadaşlar forumda yazılanları takip ediyorum, bazı arkadaşlar fotoğraf makinesi alıyorlar ve de bayağı ucuza. Ben ankaradayım. İstanbulda böyle ucuz yerler var galiba. Bende CANON a75 almayı düşünüyorum. Bana uygun fiyata makine satan bir yer tavsiye edebilir misiniz? İstanbul ankara farketmez. Herkese teşekkürler. Eğer açık olarak yazmak istemezseniz e-mail= [email protected]

Tarih: 25 Temmuz 2004, 06:01 - İp: yok
ertan71
ertan71 (üye)
İzmir / Amatör

TR garantili mal almakta fayda var derim ben. Anakart arızası filan olursa makinenin parasına yakın servis ücreti çıkabilir karşınıza.
Bir de vergi konusu var tabii. Vergilerimizin nereye gittiği şüpheli elbette. Ama bu vergi kaçırılmasını haklı kılmaz. Vergilendirilmiş mal alıcaz. Sonra da vergimizin nerelere gitiiğinin hesabını sorucaz. Eşim faturası bi türlü bize ulaşmayan mobilyayla ilgili olarak geçen hafta Maliye'ye şikayet etti firmayı. Umarım canına ot tıkarlar. Takip edeceğiz şikayetimizi.
Diyeceğim budur.

Tarih: 3 Ağustos 2004, 00:13 - İp: yok
yyilmaz
yyilmaz (üye)
İstanbul / Meraklı

İSTANBULDA EN UYGUN FİYATLAR SİRKECİDE.BİR SÜRÜ CANON NİKON VE KODAK MAĞAZALARI VAR.

Tarih: 3 Ağustos 2004, 09:07 - İp: yok
thorin
thorin (üye)
Adana / Meraklı

selamlar
hepsiburada.com da bonus card icin 18 aylık bi taksit secenegi var..aylık 40 milyon...720 gibi oluyo..ama vade bir hayli uzun..
yutrdısından da 250 dolara alabilirisn..ama tereddüte düsüyo iste insan..aylık 40 cazip hem de garantili..

Tarih: 3 Ağustos 2004, 23:38 - İp: yok
zeynepsena
zeynepsena (üye)
İstanbul / Amatör

ben de henüz alamadım ama şu internet alışlveriş sitelerinde de uygun şeyler var.misal canon eos d350 sirkecide 1200 ytl gitti gidiyorda 890 ytl sen bilirsin ama bence netten de alabilirsin.hem de güvenliymiş bu site

Tarih: 26 Temmuz 2007, 16:17 - İp: 85.***.**3.56
bisquit
bisquit (üye)
Antalya / Meraklı

2004'te yazılmış bir mesaj :

Tarih: 26 Temmuz 2007, 19:20 - İp: 88.***.**3.109
mavi_izci
mavi_izci (Objektif)
Ankara / Amatör

Tarih: 26 Temmuz 2007, 21:03 - İp: 85.***.**2.248
kumköy34
kumköy34 (Objektif)
İstanbul / Meraklı

Sabah saatlerinde,Sirkeci Aydınlar foto/Oktay bey'e bir telefon açın.Kargoyla yolluyor size..
Parasını da konuşursunuz tabiki..
Nakit mi alınacak,kart ile mi..?

Tarih: 27 Temmuz 2007, 02:59 - İp: 88.***.**2.176