cloudno9
cloudno9 (üye)
İstanbul / Reklam Fotoğrafçısı

Moda Fotoğrafçılığı Ve Nikon D70

Amatör düzeyde bilgi birikime sahibim. Moda fotoğrafçılığı için Nikon D70 için hangi lens, objetif ve teknik donanımı önerebilirsiniz? İlk bakışta hangi enstantene, iso ve diyafram ayarları mantıklı olabilir?
Teşekkürler

Tarih: 28 Aralık 2004, 14:27 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

Sevgili cloudno,
Çok iddialı bir konuya yelken açmışsın.
Sorduğun soruyu örnekleyecek olursam:Bulaşık yıkamayı biliyorum fakat şimdi de yılbaşı hindisi pişirmek istiyorum Arçelik fırınım var hangi tencereyi hangi kepçeyi önerirsiniz ocağı kısık ateşte tutsam nasıl olur sizce mantıklı mı?.......
Benim sana önerim yemek kitabına bakarak yada tavsiyelerle moda fotoğrafçılığına ilgi duymaktansa git bir ustanın yanına ve işin temelini al...Bu tür işler malesef kurslarla veya kitaplarla olmadığı gibi eğer senin de bir alt yapın yoksa tavsiyelerle hiç olmaz ....

#burkay' tarafından 28.12.2004 14:52:53 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 28 Aralık 2004, 14:56 - İp: yok
burkay
burkay (bilir kişi)
Ankara / Firma

sevgili cloudno9,
Çok özür dileyerek bana özelden gönderdiğin mesajı eğer izin verirsen buradan yayınlamak ve yanıtlamak istiyorum...
Murat Özdemir www.burukay.com

#burkay' tarafından 29.12.2004 01:02:29 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Aralık 2004, 01:05 - İp: yok
suysal1
suysal1 (üye)
Denizli / Amatör

Burkay Kardeşim,
Her şeyin bir kitabı vardır. Kendini yeter ki geliştirmek iste. Fotoğrafçılığa ruhunu veren herkes istediği hedefi yakalar.

Tavsiyesi olan yazmaktan çekinmesin. Siz de öğrenmekten çekinmeyin. Öğrenmek için soru sorun. Üniversiteler boşuna mı kuruldu? İlla birinin yanında çırak olmak olmak gerekmez. Bilgi çağındayız. Herkesin geçtiği yer amatörlüktür. Usta doğanı görmedim. En büyük fotoğrafçılar bile sonradan öğrnemiştir her şeyi.

#suysal1' tarafından 29.12.2004 09:07:10 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 29 Aralık 2004, 08:19 - İp: yok
  • 1