bozuyuklu48
bozuyuklu48 (üye)
Muğla / Amatör

Marka Ve Model Tercihinde Yardım.

Aile, tabiat ve yakın çekim ile özel günlerde video çekimi yapabileceğim ve üzerimde taşıyabileceğim aşağıdaki makinelerden hangisini tercih etmeliyim. Teşekkürler.

SİZ BENİM YERİMDE OLSANIZ HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ?

1. Canon ıxus 980 ıs
2. Casio exılım ex - h10
3. Fujifilm FinePix f 200 exr
4. Panasonic Lumix dmc LX 3
5. Panasonic Lumix dmc TZ 7
6. Olympus Mju Tough 8000

#bozuyuklu' tarafından 26.12.2009 17:25:54 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Aralık 2009, 16:19 - İp: 88.***.**7.66
rocktrak
rocktrak (Objektif)
Tekirdağ / Meraklı

merhaba
aşağıdaki linke tıklarsanız bugün GG'de gördüğüm ve "günün fırsatı olarak" çok iyi bir fiyata satılan Fuji S200EXR modelini size tavsiye ediyorum. bu makinenin Türkçe menüsü de vardır...

tıklayınız

Tarih: 21 Aralık 2009, 17:44 - İp: 85.***.**5.228
m.firat34
m.firat34 (üye)
İstanbul / Meraklı

Arkadaşım geçen bir hafta önce kompact f.mak. aldım.Almadan önce bayağı karıştırdım bu fotoğraf makinesi nasıldır diye...Ben zamanında 14 yıl kameramanlık yapmış bir insan olarak en iyi fiyalı ve en yarayışlı fotoğraf makinesi almam gerekti...Ve aldım İyi kide almışım Bu kadar kafa ütüledikten sonra size model söyleyeyim...

Casio ex h10 modeli tavsiye
FİYAT GİTTİGİDİYORDA 609 TL

İŞTE LİNK

#m.firat34' tarafından 21.12.2009 18:12:58 tarihinde düzenlendi.

Tarih: 21 Aralık 2009, 18:12 - İp: 88.***.**1.190
strife
strife (üye)
Adana / Meraklı

canon yada fuji derim F200 en iyi compact makine ödülünü aldı derim bide sana

Tarih: 29 Aralık 2009, 00:48 - İp: 78.***.**9.17
mustafabk96
mustafabk96 (üye)
Trabzon / Amatör

bence canon ıxus 980 ıs

Tarih: 19 Ocak 2010, 22:28 - İp: 77.***.**5.147
digital-shop
digital-shop (üye)
İstanbul / Amatör

Uyarı

1. Forumda yazılan mesajlardan tamamen üye sorumludur.
  2. T.C. yasalarını ya da uluslararası kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çiğneyen mesajlar foruma gönderilemez.
  3. Konu açmadan önce forumu aramanız önerilir. Bir birinin benzeri konular silinecektir.
  4. Konunuzu, ilgili ve sadece tek bir bölüme açın.
  5. Konunuzun başlığını, sorunuzla ilgili özet bir cümle olarak belirtin. "Acil..., yardım.., buraya bakın..., makine alacam kararsız kaldım..." şeklindeki konular silinecektir.
  6. Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz.
  7. Site tanıtımı, reklam, satış ve satın alma ilanı şeklindeki mesajlar silinecektir.
  8. Özel mesaj sistemi ya da mail üzerinden dosya ve bilgi paylaşımı talebi içeren mesajlar silinecektir.
  9. Programların crack ve seriallerini dağıtmak, crack, warez, hack benzeri sitelerin tanitimi kesinlikle yasaktır.
  10. Telif hakları kanunu kapsamında; kullanma klavuzu, görüntülü belge veya dökümanların yayınlanması, bu belge ve dökümanları barındıran sitelere link verilmesi kesinlikle yasaktır.
  11. Herhangi bir kullanıcının kişisel bilgilerini yayınlamak ve özel mesaj sistemindeki bir konunun foruma taşınması kesinlikle yasaktır. Rahatsız edici mesajları olduğunu düşündüğünüz üyeyi site yönetimine bildirin.
  12. Foruma konu açan ve cevap yazan her üye yukardaki kuralları kabul etmiş sayılır, aksi davranışlar üyelik iptaline neden olur.

Tarih: 30 Ocak 2010, 22:02 - İp: 78.***.**9.27
  • 1