entimem
entimem (üye)
Samsun / Amatör

Makro da Eniyi Kompakt Hangisi

selamlar MAKRO ÇEKİMLER İÇİN HANGİ MAKİNA daha İYİ ACABA SLR Makinalar dışında
panasonik fz 50 nasıl mesala 5 cm macro yazıyo özelliklerinde

Tarih: 4 Ocak 2007, 13:33 - İp: 212.***.**2.149
entimem
entimem (üye)
Samsun / Amatör

konuyu yanlışlıkla iki kere gönderdim birini nasıl silebilirim bilen varmı

Tarih: 4 Ocak 2007, 13:39 - İp: 212.***.**2.137
as
as (Üye)
İzmir / Doğa Fotoğrafçısı

Merak etme bu sayfada yer alan benzer sorularınla ilgili 6 tane konu başlığından 5 tanesini az sonra sen bu yazıyı okuduğunda ben sileceğim.

Tarih: 4 Ocak 2007, 13:47 - İp: 88.***.**1.150
entimem
entimem (üye)
Samsun / Amatör

as
selam son konuyu nasıl sileceğimi sormuştum yanlışlık sonucu geldi
neden kızdığını anlayamadım

Tarih: 4 Ocak 2007, 13:54 - İp: 212.***.**2.139
entimem
entimem (üye)
Samsun / Amatör

diğer konular farklı şeylerden bahsediyo
birisi genel olarak hangi makina almam gerektiğiyle ilgiliydi
diğeri fz 50 ilei ilgili
diğeri ikinci el ile ilgili
diğeri de sony ile ilgili
bunlar hep farklı

Tarih: 4 Ocak 2007, 13:57 - İp: 88.***.**5.198
as
as (Üye)

entimem son bir kaç gündür benzer konulu bir sürü başlık açıp benzer şeyleri soruyorsun.
Senin yazılarını okuduğumda gördüğüm ,almayı düşündüğün bir makina modeline herkesin iyi demesini beklediğini ,o makina hakkında duymayı bekledğin şeyleri duyamayınca tekrar bir başlık açıp konuyu baştan ele aldığını görüyorum.

Senden ricam sorularını aynı başlık altında sormaya çalış.Aynı makina için aklına gelen her soruda yeni başlık açmayı sürdürürsen bu hem forum sayfalarında kirlilik yaratır hemde benim az sonra yapacağım gibi lüzümsuz olanların silinmesine neden olur.

Şu ana kadar açtığın 6 tane başlığın ortak konusu Panasonic FZ50.Aynı makina hakkında farklı sorulara farklı başlık.
Sen insanlardan bir öneri bekliyorsun.Bu öneri almayı düşündüğün makina markasından farklı olursa tekrar bir başlık açıyorsun ve tekrar aynı şeyleri soruyorsun.
Bu sencede normalmi.

Tarih: 4 Ocak 2007, 14:01 - İp: 88.***.**1.150
entimem
entimem (üye)
Samsun / Amatör

as
sonuçta bende bir makina almak ve görüşlerimi ,izlenimlerimi ve fotoğraflarımı burda sizlerle paylaşmak istiyorum çok soru sormam ve soruların benzer olması acemiliğimden olsa gerek ve fotoğraf çılı konusundaki bilgisizliğimden. ama burda sizlerin sayesinde yani birşeyeler öğrenip kendim bir eser ortaya çıkarabilirsem ne mutlu bana
söylediklerimi yanlış anlamazsın umarım
öbür kunuyu nasıl silebileceğim konusunda yardımcı olabilirmisin teşekkür ederim

Tarih: 4 Ocak 2007, 14:04 - İp: 88.***.**5.198
as
as (Üye)

entimem ben bahsettiğin tüm başlıkları okudum.Burada seninle tartışmak gibi bir niyetim yok.
Almak istediğin makinayı sorduğunda sana bir marka önerilmiş.
Sonra sen kafandaki markayı tekrar sormuşsun.
Yine önceki konunda bahsi geçen marka önerilince, başka bir başlık açıp niye bu marka öneriliyor diye bir daha başlık açmışsın.Bunların tümü aynı başlık altında olabilecek şeylerken sen buraya her yazdığın yazıyı yeni başlıkla sürdürüyorsun.

Tarih: 4 Ocak 2007, 14:07 - İp: 88.***.**1.150
entimem
entimem (üye)
Samsun / Amatör

as
öncelikle olumlu yaklaşımından dolayı teşekkür ederim amcaım kesnlikle insanları oyalamak ya da boş yere yazı yazmak değil dediğim gibi fotoğrafçılık komusundaki bilgisizliğimden bana hepsi farlı konular gibi gelmiş olabilir öğrendikçe bilgim arttıkça sorulasım ve konularım azalacak ve özelleşektir umarım
bu tabiki senin gibi uzman fotoğrafçı arkadaşlaımızın yardımlarıyla olacak
teşekkürler

Tarih: 4 Ocak 2007, 14:18 - İp: 88.***.**5.198
as
as (Üye)

entimem kafandaki soruların bir çoğunun cevabını bulabileceğin bir link BURAYI TIKLA

Tarih: 4 Ocak 2007, 15:16 - İp: 88.***.**1.150
gantry
gantry (üye)
Aydın / Amatör

selam.cevap ve doğru yönlendirme bukadar olur.şanslısın entimem sana verilebilecek en iyi yönlendirmelerden birini almışsın.o sitede hazır olarak birçok konuya cevap bulabileceksin.edindiklerin konusunda eksik olduğun konular için soruların olursada cevapı forumda verecek birileri mutlaka olacaktır.

Tarih: 4 Ocak 2007, 15:33 - İp: 88.***.**2.42