stffy
stffy (üye)
Ankara / Amatör

Konica Minolta Dimage Z20 Hakkinda

Konica Minolta Z 20 almay1 dusunuyorum.Bu makinenin avantajlarini , eksilerini belirtir misiniz ??

Ayrca bu makinanin özelliklerinde baska makine var mi?? Önerebilir misiniz ??

Tarih: 11 Mart 2005, 23:36 - İp: yok
aceminolta
aceminolta (üye)
İstanbul / Meraklı

1 hafta önce bir konica minolta z20 sahibi oldum. Serinin en iyi makinesi değil ancak özellikleri tatmin edici. Aynı özellikleri barındıran pek çok markanın pek çok modelini araştırdım. Sonuç bu fiyata bu özelliklerde başka bir makine aramayın. Konica Minolta z20, fiyat ve performansı gerçekten çezbedici bir noktada buluşturmuş.

Tarih: 25 Nisan 2005, 22:57 - İp: yok
alker
alker (üye)
İstanbul / Meraklı

Bende yaklaşık 1 hafta önce aldım.Memnunum.Ebatları ve sessiz video dezavantajları.Avantajları 8 optik zoom 5mp 1 cm makro.Fotoğraf kalitesi oldukça iyi.Bu fiyata bu özelliklerde başka makine gerçekten yok.Bide antishake olsaydı mükemmel olacaktı.O özellik Z3 lerde var ama oda bunun fiyatının 2 katı.Alırsan pişman olmazsın karar senin.

Tarih: 26 Nisan 2005, 10:51 - İp: yok
golden
golden (üye)
İzmir / Amatör

Daha öncede yazmıştım yine yazıyorum.Bence kendi sınıfındaki fotoğraf makinaları içinde fiyat ve fotağraf kalitesi açısından karşılaştırdığımızda benim görüşüm 1 numara z 20 gelir.Ama forum okuyupta almaya karar verirsen canondan başka makine alma ihtimalin yok.Nedense bir saplantı haline gelmiş canon.

Tarih: 26 Nisan 2005, 11:36 - İp: yok
alker
alker (üye)
İstanbul / Meraklı

Golden e katılıyorum.
Yakın arkadaşımda a95 var ara sıra merak ettiğimden kullanıyorum.Z20 ile fotoğraf kalitesi aynı.Z20 de 1 cm makro ve 8 optik zoom var fiyatıda a95 den ucuz.Canon a olan bu hayranlık ve ısrar niyedir anlamış değilim.Tabi herkesin kendi tercihi .saygılar...

Tarih: 27 Nisan 2005, 10:06 - İp: yok
  • 1