ygoksun
ygoksun (üye)
İstanbul / Meraklı

Kodak Easyshare Dx7590

ilk defa kaliteli bi dijital makine almayı düşünüyorum.Kodak easyshare serisi de hem megapixel hem de optik zoom açısından yeterli bir makine gibi geldi bana.ayrıca aynı özellikli diğer markalardan daha ucuz..bu kadar ucuz olması kötü sonuç vereceği anlamına mı geliyor acaba???

Tarih: 7 Mayıs 2005, 23:57 - İp: yok
yekaga
yekaga (üye)
İstanbul / Amatör

Ucuz olması kötü sonuç anlamına asla gelmez. Kodak firması yıllardır bu ürünleri üreten tecrübeli ve en eski markalardandır. Fiyat/performans oranı gözönüne alındığında genellikle tercih edilir. Bahsettiğniz model hakkında ayrıntılı bilgileri bir çok web sitesinde bulabilirsiniz.

Tarih: 8 Mayıs 2005, 00:41 - İp: yok
burakerenn
burakerenn (üye)
İzmir / Amatör

Evet gerçekten ülkemizde kendi sınıfında ucuz bir makine. Ama gidip yabancı sitelerden fiyat bakacak olursan bu sınıf makineleri fiyatları çok yakın. Bu olay diğer firmaların ülkemizde güttüğü politikayla Kodak`ın politikasının farklı olması. Diğer makinelerin ülkemizde en az 100-300$ gibi üstüne koyup satılması, Kodak`ın ise böyle bir politika izlememesi yönünden yabancı ülkelerle neredeyse aynı fiyata satıldığından Kodak`ın böyle ucuz olması normak. Kötü sonuçla hiçbir alakası yok.

Tarih: 9 Mayıs 2005, 14:05 - İp: yok
me_teen07
me_teen07 (üye)
Antalya / Amatör

Henüz almadıysan al derim. Arkadaşım kullanıyodu süper hoşuma gitti bekledim araştırdım 850 ytl civarında buldum nette. Bekledim 890 ytl ye pazarlık ettim normal bi firmadan almak için sonra olmadı gene alamadım. Gün 14 Eylülmüş. Teknosada aynı makinayı kutusunda 540Ytl ye aldım ewet yanlış görmedini 540.550.000bin lira. 550 bin lira peşin verdim geri kalanı 9 taksit yaptım(12 de yapılabiliyodu fiyat değişmiyodu)

ertesi gün sınıf arkadaşıma söledim onada aldık. kızılay dağıtmış gibi geiyoz ortalıkta

56 ytl yede hepsiburada.com dan 512mb sd kart aldım.sorunsuz kullanıyom tavsiye ederim.

ama biraz daha param var diyosan canon S2 IS modelini al derim. tam bir kamera ve fotoğraf makinası karışımı.
saygılar

Tarih: 27 Kasım 2005, 16:13 - İp: 85.***.**8.209
ygoksun
ygoksun (üye)
İstanbul / Meraklı

ben kodaktan vazgeçtim ve nikon 8800 aldım.3 aydır kullanmaktayım.tavsiyeleriniz için saolunn..

Tarih: 28 Kasım 2005, 14:28 - İp: 85.***.**9.88
  • 1