Fotoğrafçılık Forumları
Kafayı Yemek Üzereyim,yardımmmmm..
arkadaslar selamlar..dijital foto.makinesi almak istiyorum ama pek bir bilgim yok biraz arastırma yaptım cebimede uygun olarak HP M407 buldum..tam alacakken bikac arkadas ricoh caplio dan bahsetti nsl bir tercih yapmalıyım bilmiyorumm,siz ne tavsiye edersiniz?? yardım edebilirseniz cok sevinirim cok daraldım artık..250-300 ytl fiyatlarında makine alabilirim..simdiden tesekkürler..
Sanırım sen artık kafayı yemek sınırını geçmşsin Kürşat kardeşim.
Millet bas bas HP alma diyor sen hala Şu iyi mi bu iyi mi diye Hp soruyorsun . Git bir tane al da gel buraya feryatlarını dinleyelim
abi allah askına bisiy söleyin o zmn ne alayım bu fiyatlarda 330ytl ye kadar cıkıorum..valla sunu al diin yarın gidip alıcm
kesinlikle aynı fikirdeyim.yanlış anlanmak istemiyorum ama fotoğraf makineleri konusunda çok problemli bir firma sorun cok oluyor ve giderilmeside cok uzun. servis olayıda yetersiz.tesekkürler
Var mı öyle armut piş ağzıma düş,
Öyle burdaki yazılanlara göre pat diye makine alınmaz. sonra çok pişman olabilirsin. iyi araştır geç al ama bir kere al.
Öncelikle HP den vazgeç ve webten bikaç model beğen özelliklerini ihtiyaçlarına göre karşılaştır. Daha çok yolun başındasın.
bir kere kesinlikle Hp yi düşünme,hiç iyi eleştirisini duymadım.bende hp ile olympus arasında bir kararsızlık yaşıyordum.sonradan olympusta karar kıldım,ve gayet memnunum makinamdan.senin bahsettiğin fiyat aralığında olympus c310 tatmin eder diye düşünüyorum.bir kaç eksiğinin dışında yeni başlayan biri için ideal bir makina kanımca.
alemsin valla yekaga; daha yolun basindasin..
dogru valla.. oyle iyice arastirmadan alinir mi hic.. ben de o yoldan gectim.. ustelik sene surdu..))
...
murat, ricoh markayi daha yeni mi duydun?.. ricoh'un o caplio modeli, okudugum bir dergide, o fiyat araliginda olan en iyi makine oyunu almisti.. yani hic de degil..
....
gidip hemen yarin alacaksan ben derim ki canon A95.. tabii fiyati uygunsa.. degilse ricoh al.. tabii servisi kotu degilse..
daha yolun cok basindasin kursad.............
arkadasım ben ricoh rx i kullanıyorum cokda memnunum. bir arkadas garantisi yok demiş ama yanlış 2 sene garantili 220 ytl ye aldım. 3 hafta sonra bana rengini farklı gönderdikleri için değiştirilmesini istedim. makinayı değiştirdiler dun kargolamışlar daha ne olsun ?
ben bu makine cok super diye bir iddaada bulunmuyorum. 200 ytl civarı alınabilecek en iyi makınalardandır diyorum ve arkasındayım.eğer inceleyipte beğenmedim dersen 500 ytl yi gözden cıkarmalısın. cunku 200-400 ytl arası makinalardan alacağın performans cok farklı olmaz.
valla hepiniz sağolun uzun ugraslar ve düsünceler sonrası sizinde sölediklerinizle KODAK CX7430 aldım..hicbiryerde bulamadım ankarada oturuyorum teknosada sadece antalyada varmıs ordan getirdiler..2 gündür kullanıyorum cok memnunum özellkikle arkadasların dediği gibi video cekimleri mükemmel..fikir veren tüm arkadaslar sağolun.
önyargılarıyla kodak'a b** atanlara duyurulur. işte memnun bir müşteri daha.
tüketici memnuniyeti apayrı bir konu, kullanılan parçaların teknik detayı müşteriyi ilgilendirmiyor görüldüğü gibi...
- 1
- 2
İlgili olabilecek konular
-
Yemek Fotoğrafçılığı Makine Önerisi
01 May. 2015, 17:52 b5h3g8
4362924 Eyl. 2020, 12:52
esinyilmaz -
Türk Mutfağı Yemekleri Resimleri Cevapla
08 Ara. 2015, 17:52 prodersler
1342201 Ağu. 2019, 12:57
aa1230 -