Fotoğrafçılık Forumları
Kafayı Yemek Üzereyim Lütfen Yardım
merhaba siteye daha yeni üye oldum inşallah sizlerin önerileri doğrultusunda bir makana sahibi olacağım. 4 aydır internet sitelerinde girmediğim site incelemediğim makine kalmadı fakat eleye eleye ancak 3 makinede karar kıldım Canon A540, Sony W50 ve Panasonic Fx8 veya Fx9 bunlardan birini almayı düşünüyorum yardımlarınız için teşekkürler
caNON A540
YADA PANASONİC
SONY ÇOK GÜZEL MODELİ AMA MARKA OLARAK ELE BENCE
ben yeni a520 aldım hiç pişman degilim.
zaten bu sitede herkes canon dan memnun olmayanı pek yok gibi.
a540. ama küçük birşey istesen ultra kompakt alanında da panasonic fx9.
kardeş anladığım kadarıyla sen herzman yanında taşıyacağın ve fotoğraf kalitesinin de iyiolduğu bir makine arıyorsun.
benim sana tavsiye edeceğim casio z750 fotoğraf kalitesi çok iyi.manuel ayarlar var ki.bu çok önemli.kendini geliştirmek ve fotoğrafa hakim olmak için manuel ayarların olması lazım.
video çekimide çok güzel.hemde 5 ayrı video çekimi var.mpeg4 formatını kullanması çok avantajlı.çok daha uzun süre video kayıt yapabilirsin demek.
dilinin türkçe olması önemli olmaması lazım.çünkü birkaç günde makineyi çözersin.buna çok fazla takılma
koysepete.com da 530 ytlye 12 taksit satıyolar.bu fiyat çok uygun.çoğu internet sitesi 650 den aşağı satmıyor.
son olarak diğer kardeşleriminde yorumlarına bakarak bir karar ver.ama ben senin yerinde olsaydım kesinlikle casio z750 alırdım saygılar
arkadaşlar hepinizin değerli fikirlerine çok teşekkür ederim bir arkadaşım yurtdışına gidecek artık hangisini bulursa aldırayım diyorum çok sağolun inşallah çektiğim fotoğrafları burada sizlerle paylaşırım
- 1
İlgili olabilecek konular
-
Yemek Fotoğrafçılığı Makine Önerisi
01 May. 2015, 17:52 b5h3g8
4364324 Eyl. 2020, 12:52
esinyilmaz -
Türk Mutfağı Yemekleri Resimleri Cevapla
08 Ara. 2015, 17:52 prodersler
1342701 Ağu. 2019, 12:57
aa1230 -
-